Αρχική » Turinabol παραμένει ένα άξιο χημικό επίτευγμα

Turinabol παραμένει ένα άξιο χημικό επίτευγμα

by admin

Τελικά το Turinabol είναι ένα άξιο χημικό γαϊδούρι που σε βγάζει ασπροπρόσωπο στην κόντρα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως κάποιοι επιμένουν να το χρησιμοποιούν. Χθες ο Ολυμπιονίκης Artur Taymazov από το Ουζμπεκιστάν άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) για να πάρει πίσω τα μετάλλια του.

Το ζήτημα εδώ δεν είναι αυτό,  αλλά η πίστη που έχουν οι ψημένοι προπονητές σε αυτό το κλασικό φάρμακο, το δημιούργημα που απευθύνεται σε άνδρες με προσόντα, που όταν είναι γνήσιο δίνει αποτελέσματα.
Το Turinabol urinabol. (4-Chlorodehydromethyltestosterone δες εδώ) είναι η έκδοση του θρυλικού Dianabol.

old-best

Αυτό το φάρμακο που χρησιμοποίησαν στην δεκαετία του 70 κάποια διεθνή και αποφασισμένα Ντούκια που είχαν τα σωματικά προσόντα, και την δύναμη, αυτοί έγιναν αστέρες του bodybuilding και κάποιοι γκαζόνια στα 100 μέτρα στίβου.

δες εδώ  Boldenone Φάρμακο
για Μυϊκή ποιότητα & Μυϊκή αντοχή!

 

Αυτοί οι άνδρες όπως σήμερα ο Artur Taymazov δεν χαρακτηρίζονται από αναποφασιστικότητα. Κυρίως όμως είναι κατασταλαγμένοι στο τι χρειάζονται,  αντίθετα με τους χιλιάδες gym junkies που πειραματίζονται σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος θα ξεπεράσουν το μίγμα της χύτρας του πανοραμίξ.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”93SyUsF9HcY”]

Είναι λογικό πούλα παραμύθι βγάλε χρήμα και θα έχεις γυναίκες και γρήγορα αυτοκίνητα, στην περίπτωση που το αναποφάσιστο κουτορνίθι συνεχίζει να πιστεύει στις αθλητικές δυνατότητες του, ότι δηλαδή θα γίνει υπέρβαρο και μυϊκά εντυπωσιακό Ντούκι , φορτώνεις και άλλους συνδυασμούς.

Η πολιτική είναι τέχνη λένε οι διάφοροι μπαρουφολόγοι στην TV στην δική μας περίπτωση το γυμναστικό χημικό παραμύθι είναι θείο δώρο!

Το Turinabol που δίνει κέρδη σε μάζα και δύναμη, είναι παράγωγο του Dianabol με ένα επιπλέον άτομο χλωρίου. Όπως και το θελκτικό winstrol που χρησιμοποίησε ο Taymazov έκανε την δουλειά (Turinabol λιγότερα νερά στο σώμα σε συνδυασμό με το φάρμακο των διάσημων δείτε εδώ, αποδίδει καλό στέγνωμα),  σε κάθε περίπτωση δεν κρίνεται εδώ η φιγούρα, αλλά η δίψα για διάκριση, που σε πολλές περιπτώσεις έχει τη κρατική υποστήριξη διότι οι κυβερνήτες θέλουν να κόψουν κορδέλες και να δρέψουν δάφνες.

δείτε επισης εδώ:

Σταμάτα να γίνεσαι κακός! γιατί τα ανεβάζεις αυτά; Κατακερματίζεις την Ουτοπία;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα