Αρχική » Ο γιος του Σβαρτσενέγκερ δεν θέλει να γίνει Μυϊκά Φουσκωτός!

Ο γιος του Σβαρτσενέγκερ δεν θέλει να γίνει Μυϊκά Φουσκωτός!

by admin

Εκατομμύρια muscle fans θα ήθελαν να είχαν το σώμα του  Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ, χιλιάδες άντρες θα ήθελαν να γίνουν Μίστερ υφήλιος. Να έχουν όμορφες γυναίκες στα πόδια τους, χρήμα και δόξα.  Όχι! ο γιος του Christopher δίνει μια επαναστατική μούτζα σε όλα αυτά.

fgjk

Δεν ακολουθεί τη bodybuilding κουλτούρα, είναι αντικομφορμιστής ή τεμπέλης; όπως και να το δει κάποιος ο Christopher έχει βαλθεί να είναι αυτό που δεν θέλει ο Άρνολντ.

Ο Αγώνας του Πατέρα

Ο Σβαρτσενέγκερ τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μια παγκόσμια τουρνέ, διοργανώνοντας εκθέσεις και αγώνες μυών. Τα περίφημα  Arnold classic. Στόχος του να γυμνάζονται οι πάντες, γυναίκες και άντρες.

FAMEFLYNET-Exclusive-Maria-Shriver-Was-Spotted-With-Her-Kids-In-Beverly-Hills

O 19χρονος γιος του Άρνολντ πρόσφατα  θεάθηκε  στους δρόμους του Λος Άντζελες με τη μητέρα του Μαρία Σράιβερ και την αδελφή του Katherine. Η έξοδος τους ήταν για να απολαύσουν ένα γεύμα, εκεί περίμεναν οι φωτογράφοι και αποθανάτισαν τον υπέρβαρο Christopher. Ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει την βόλτα του με άνεση και πλήρη απενεχοποίηση, παρά τα βαριά κιλά του και την βαρύτερη υστεροφημία του πατέρα του.

“Hasta la vista, baby”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα