Αρχική » Πατέρας Βασάλου: O Κωνσταντίνος προτιμά να είναι λιπόθυμος παρά να βρει άλλους τρόπους για να είναι χορτάτος!

Πατέρας Βασάλου: O Κωνσταντίνος προτιμά να είναι λιπόθυμος παρά να βρει άλλους τρόπους για να είναι χορτάτος!

by admin

Στο Happy Day μίλησε ο Γιάννης Βασάλος, πατέρας του Κωνσταντίνου από το Survivor και δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει τα βέλη του στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Γιάννης Βασάλος «φωτογράφισε» τον Ντάνο λέγοντας τα εξής:

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”-aCETX0H97g”]

Ο Κωνσταντίνος προτιμά να είναι λιπόθυμος παρά να βρει άλλους τρόπους για να είναι χορτάτος. Ο Κωνσταντίνος λιποθυμούσε στην αρχή γιατί ήταν στην φάση της προσαρμογής ενός ανθρώπου που κάνει πρωταθλητισμό και ενώ τρέφεται με 4,000 θερμίδες πέφτει στις 300. Δεν μπορεί κάποιος που κλέβει φαγητό, ενώ οι άλλοι πεινάνε, να προχωρήσει και κάποιος άλλος που τηρεί όλους τους όρους του παιχνιδιού και λιποθυμάει να μένει πιο πίσω. Δεν μπορώ εγώ να είμαι χωρίς τροφή και να ζαλίζομαι, να πέφτω λιπόθυμος και να προσπαθώ να κάνω επιδόσεις και ο άλλος να έχει φάει στα κρυφά και να τρέχει, να με περνάει και τελικά να κερδίζει».

Για την προκλητική συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη στο αγώνισμα, όταν δεν σήκωνε τη σημαία και άφηνε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αγωνίζεται, είπε: «Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και στις προκλήσεις απαντά μέσα από την αγωνιστικότητά του κι όχι με ένα τρόπο διαφορετικό».

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα