Αρχική » 2017 Brazil Arnold Classic οι Μυικές Μπίζνες του Άρνολντ

2017 Brazil Arnold Classic οι Μυικές Μπίζνες του Άρνολντ

by admin

Σάο Πάολο: Είναι χαρούμενος ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ διότι εγκαινίασε την Παρασκευή στο Σάο Πάολο το Arnold Classic 2017, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση πολλών αγωνισμάτων στη Λατινική Αμερική και μία από τις κύριες εκθέσεις της αθλητικής διατροφής στον κόσμο. Το νέο αφεντικό ακολουθεί τα βήματα του αποθανόντα Joe Weider του “Godfather”, τον Νονό! όπως τον αποκαλούσε ο ‘Αρνι. Χαρούμενοι είναι και οι Βραζιλιάνοι, που χοροπηδούν από την χαρά τους γιορτάζοντας την έλευση του Σβαρτζενέγκερ. [quote]Μια απέραντη χαρά στο Σάο Πάολο[/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”aH0cXNJc0vA”]

Τύφλα να έχουν οι ολυμπιακοί αγώνες!

Ο Jim Lorimer, συνεργάτης του ‘Αρνι στη δημιουργία της εκδήλωσης, προχώρησε ακόμη περισσότερο. «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο το περασμένο έτος, ήταν 10.000 αθλητές και 30 αθλήματα. Τώρα, στο Σάο Πάολο, έχουμε τους ίδιους 10 000 αθλητές σε 37 αθλήματα. Αυτό είναι πραγματικά μεγάλο» σημείωσε
Παραλληλα ο ο Jim Lorimer, εξήρε τη βραζιλιάνα συνεργάτη του, την Ana Paula.

310293_698246_img_20170421_wa0016

Η Ana Paula με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Αυτή είναι η πέμπτη έκδοση του Arnold Classic στη Βραζιλία και το πρώτο στην πρωτεύουσα, μετά από τέσσερις φορές  που διοργανώθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό» δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος επισκέπτεται το Σάο Πάολο για πρώτη φορά.


 

δείτε επίσης εδώ το old άρθρο:
 H μαμά του Σβατζενέγκερ ήταν άνδρας! και λεγόταν Jim Lorimer


Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, για την δική του εκδήλωση στη Βραζιλία το 2017. Η πόλη του Σάο Πάολο θεωρείται η επιχειρηματική πρωτεύουσα της Λατινικής Αμερικής. Με την ίδια λογική, η αλλαγή αυτή εντάσσεται στο σχέδιο για την επέκταση του Arnold Classic σε άλλες χώρες της América do Sul

310293_698250_img_20170421_wa0025 (1)

Jim Lorimer δίπλα στον Σβαρτζενέγκερ

100 δημοσιογράφοι ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, για να ακούσουν τον Σβαρτζενέγκερ.«Κάθε φορά που ερχόμουν στη Βραζιλία, πήγαινα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε αυτή την εκδήλωση για πέμπτη φορά στη Βραζιλία στο Σάο Πάολο», πρόσθεσε ο Σβαρτζενέγκερ.

arnold-3_345533

Βραζιλιάνικο Arnold Classic 21 Απριλίου

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”b7y_z_idDSg”]

«Εδώ και 30 χρόνια έχουμε προωθήσει το Arnold Classic και κάθε χρόνο η εκδήλωση μεγαλώνει, έχουμε περισσότερους αθλητές, δυνατότερους άνδρες, bodybuilders, τα πάντα είναι εξαιρετικά,» είπε ο ηθοποιός, σημειώνοντας ότι η εκδήλωση «επεκτείνεται  στις πέντε ηπείρους» Ο Σβαρτσενέγκερ δήλωσε« ότι το bodybuilding  του έδωσε τα πάντα στη ζωή, και χάρη σ αυτό, ήταν ένα αστέρι στο Hollywood, παίζοντας ρόλους, όπως ο Terminator, αλλά και κέρδισε αρκετά εκατομμύρια δολάρια»
Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, είπε επίσης ότι είναι «πολύ ευτυχής να βλέπει παιδιά, στο Arnold Classic, και οικογένειές  που κάνουν  ασκήσεις  από κοινού»

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”WBMmk87AIUw”]

Στα 100.000 τ.μ επεκτείνεται η έκθεση στο Transamerica Expo Center

«Όλες οι εκδηλώσεις είναι για την προώθηση της άσκησης και της διατροφής, αλλά και σε όλες τις ηπείρους το Arnold Classic προάγει τα αθλήματα»
Το Arnold Classic 2017 θα πραγματοποιηθεί μέχρι την Κυριακή στο Transamerica Expo Center στο Σάο Πάολο, με την προσδοκία να προσέλθουν 80. 000 άτομα κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του show.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα