Αρχική » Anapolon το Καταραμένο

Anapolon το Καταραμένο

by admin

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν είναι για όλους. Για παράδειγμα δεν κουβαλούν όλοι ένα πιστόλι, διότι εάν τους πιάσει η ασφάλεια θα βρουν το μπελά τους. Το ίδιο συμβαίνει και με το Anapolon, δεν είναι για όλους!

Το Anapolon ομοιάζει με το πιστόλι, χτυπάει γρήγορα, αδυσώπητα και έχει μεγάλη δύναμη κρούσης. Στο Καζακστάν η Αμπντί Ιμπραήμ δημιούργησε μια εργοστασιάρα όπου παράγει και το Anapolon.

abdi-ibrahim-anapolon-50mg-tab-20-tabs
Χαρές και πανηγύρια λοιπόν στο Καζακστάν! μετά την Τουρκία η δημοφιλής εταιρεία παραγωγής φαρμάκων δημιουργεί νεo εξαγωγικό προσανατολισμό με αυτή την παραγωγική δύναμη που θα διοχετεύσει πληθώρα σκευασμάτων και στην Ευρώπη. Το Anapolon προσφέρεται σε 20 δισκία των (1tab / 50mg) και εμπεριέχει την ουσία Οξυμεθολόνη. Εδώ είναι και η αξία του ως ανδρογόνο.[quote]δεν είναι η κατηγορία των κλασσικών υποψήφιων που παίρνουν φάρμακα αλλά κατά βάθος φοβούνται για την ζωούλα τους[/quote]

Άντρες που δεν δίνουν δεκάρα για τη ζωή τους

Υπάρχουν άντρες που δεν δίνουν δεκάρα για τη ζωή τους, τους ενδιαφέρει το τώρα, η καλή ζωή. Μέσα σε αυτούς τους άντρες υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν το σώμα, δεν είναι η κατηγορία των κλασσικών υποψήφιων που παίρνουν φάρμακα αλλά κατά βάθος φοβούνται για την ζωούλα τους. Αυτοί οι άνδρες θέλουν τα γρήγορα κέρδη από την μια το πιστόλι από την άλλη το Anapolon, μαζί κάποιο συνδυασμό steroids.

https://youtu.be/USXF5F4XQ6o?t=14s

ANAPOLON από τη BALKAN

Η βιβλιογραφία προτείνει μικρούς steroid κύκλους με το Anapolon, διότι είναι φάρμακο που έχει ηπατοτοξική δράση έως κίρρωση του ήπατος, η καρκίνο, επίσης προκαλεί γυναικομαστία, Κατάθλιψη, Αϋπνία, Προβλήματα ούρησης. Η ΠΙΑΤΣΑ όμως διαφωνεί! εδώ έχουμε να κάνουμε με άντρες που παίζουν ρώσικη ρουλέτα, δεν υπολογίζουν το μετά, θέλουν το τώρα! και ένας συνδυασμός Anapolon με Ντέκα (Deca Durabolin)  ή και Τρενοβολόνη που θα τους δώσει το γοριλίσιο ΟΓΚΟ που επιθυμούν η σύγχρονη χημική  εμπειρία δίνει μια τεράστια αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμη στο gym . Για το “σουβάντισμα” μετά, λίγο Anavar, winstrol κ.α θα βοηθήσουν.

Το καταραμένο προκαλεί σεβασμό

Υπάρχουν άντρες που όπως μου έλεγε ένας παλιός,  “όταν καθόμασταν να φάμε “λύγιζε το τραπέζι”, είναι αυτή η κατηγορία που θέλει τον όγκο, το χρήμα, και τις όμορφες γυναίκες.
Τσαμπουκαλήδες που έχουν στην τσέπη τους τα χαπάκια με το Anapolon, το συνδυάζουν με ένα δυνατό πρωινό και ξεκινούν την μέρα τους. Το Anapolon είναι ένα από  τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή από το στόμα. Όταν βιάζεσαι να κάνεις  δουλειές ή σε χρειάζεται το αφεντικό, οι ρυθμοί είναι γρήγοροι. Τα νερά που μαζεύονται με το Anapolon δεν είναι πρόβλημα σε αυτούς τους άντρες που θέλουν να είναι γορίλες.
Ούτος η άλλως δεν τους ενδιαφέρει μια συμφωνία για σπονσοράρισμα  με κάποιον μαγαζάτορα – πρωτεινά. Έχουν γυναίκες και χρήμα, τι να το κάνουν το facebook και τις selfie στα πιτσιρίκια.

Δείτε επίσης εδώ

Πως θα γίνω Mυϊκός Νταβατζής;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα