Αρχική » O Rich Piana πρέπει να παίξει στον σινεμά ο Roelly Winklaar & το εκπληκτικό “σκάσιμο”

O Rich Piana πρέπει να παίξει στον σινεμά ο Roelly Winklaar & το εκπληκτικό “σκάσιμο”

by admin

O Rich Piana πρέπει να διαδραματίσει ρόλο σε ταινία. Είναι μια λαϊκή απαίτηση για αυτό το τρομακτικό πρόσωπο,που είναι ξαδελφάκι του Λούσιφερ, δεν πρέπει να πάει χαμένο. Ένας ρόλος όπου θα υποδύεται τον κακό, θα ξεπεράσει σε δημοτικότητα και τον παρωχημένο ρόλο του εξολοθρευτή. Κυρίως τα studios, στο Hollywood, πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, για όσο ο Piana θα διατηρεί αυτό το τεράστιο σώμα και αυτό το δαιμόνιο βλέμμα, που είναι ικανό να σκοτώσει σκύλο από απόσταση δέκα μέτρων.

Εάν Βρεθεί σκηνοθέτης η επιτυχία είναι εγγυημένη …προτείνουμε Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ!

Βλέμμα που τρομάζει και εξορκιστή ιερέα, στο 6:50 λεπτό ποζάρισμα μαζί με το φίλο του το τέρας και όλα γίνονται κινηματογραφικά!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ICR7TPCEJ1s”]

Στον αντίποδα δεν μπορείς να μην αναφέρεις το εκπληκτικό “σκάσιμο” του Roelly Winklaar, εδώ δεν αναφερόμαστε σε μύες αλλά σε μυϊκά μπαλόνια που ομοιάζουν σαν δυο μικρά αερόστατα που αιωρούνται δεμένα  από το σώμα του Roelly, δυο μπράτσα και μια διάπλαση που επάξια σε αυτή την φάση του όγκου εκπροσωπεί την λαϊκή ρήση ΦΟΥΣΚΩΤΟς ! και δεν πάει άλλο Roelly!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”XmcftS009eU”]

Στο τρίτο video o μαύρος bodybuilder με το Baby Face γυρνά στην FIBO δείχνοντας γυναίκες και άντρες που προβάλουν μπούτια, στήθια και ποντίκια μια έξυπνη κίνηση από την Trec Nutrition στο style πάρτε ένα μικρόφωνο και ρωτάτε, ..ότι σας κατέβει στο μυαλό!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”rSd0-vVM9Ac”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα