Αρχική » Τζέιμς Flex Λιούις η περηφάνια των Ουαλλών

Τζέιμς Flex Λιούις η περηφάνια των Ουαλλών

by admin

Αφιέρωμα στο Ουαλό Σβαρτσενέγκερ θα κάνει το BBC στις 21 Απριλίου. Συγκεκριμένα το Ντοκιμαντέρ περιγράφει την ζωή του bodybuilder Τζέιμς Flex Λιούις που σήμερα ζει στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει ο ηθοποιός Julian Lewis Jones ο Λιούις θα είχε περισσότερη αναγνώριση στην Ουαλία εάν ο ίδιος ήταν ένας παίκτης του ράγκμπι, ποδοσφαιριστής ή μπόξερ.

Ο Τζέιμς Flex Λιούις έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το στέμμα του Mr. Olympia 212lbs

flex2JPG ss

Ο Τζέιμς Flex Λιούις έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το στέμμα του Mr. Olympia στην ελαφρότερη κατηγορία βάρους των 212 λιβρών. Φέτος το Ντοκιμαντέρ περιγράφει την προσπάθεια του για την κατάκτηση του πέμπτου τίτλου στον ίδιο διαγωνισμό.

flex3JPG

“Ήξερα ότι ήταν ένας Ουαλός από το Llanelli, είχε επιτυχία στην Αμερική, και είχε κερδίσει το  στέμμα  του Mr. Olympia τέσσερις φορές, το οποίο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα”, είπε ο Julian Lewis Jones παρουσιαστής του Ντοκιμαντέρ. “Αυτός όμως δεν έχει την αναγνώριση που θα έπρεπε στην Ουαλία. Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν για το Flex εδώ. Είναι σαν το δικό μας Arnold Schwarzenegger”

δείτε επίσης εδώ Συμπληρώματα Gaspari
η άνοδος και η πτώση
gaspari-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα