Αρχική » O 17χρονος Μυώδης Νταής παράδειγμα για τους Junior

O 17χρονος Μυώδης Νταής παράδειγμα για τους Junior

by admin

Πως ήμουν και πως είμαι, θαυμάστε με άνθρωποι! Τον τελευταίο καιρό το κάνουν πολλοί νέοι άντρες τώρα το κάνουν και οι Juniors που πραγματικά έχουν βουτήξει στην μαρκετίστικη ανδροπρέπεια. Ο Brad Willis είναι 17 χρονών, ένας δυναμικός Junior που έχει τιμήσει την υποκουλτούρα και τον δυναμισμό, μια εικόνα που διακρίνει πιο ώριμους άντρες.

rt

Πιτσιρίκοι με πολύ μεγάλα balls!

O Brad Willis κέρδισε ο ίδιος το στέμμα του Mr Britain μετά από ένα χρόνο αγωνιστικής προπόνησης στο γυμναστήριο! Πραγματικά ένα υπόδειγμα, ένα εγγλέζικο Μπουλντόγκ που διαλύει την εικόνα χιλιάδων νεότερων ανδρών που καθημερινά προσπαθούν για ένα παρόμοιο σώμα. O Brad Willis   πρέπει να έχει ατσαλένια balls δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η αλλαγή, εσείς τι λέτε παίρνει πρωτεΐνες my protein;

bodybuilder_620x310

Ο Willis πρέπει τώρα να φάει έξι γεύματα την ημέρα για να διατηρήσει το μέγεθός του. Φωτογραφία / Instagram

Ωραία πόδια στα 17!

rtyu

O Brad Willis αναφέρει..  “ Αρχικά πήγα στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να κάνω γενική προπόνηση . Στην συνέχεια πήγα να παρακολουθήσω έναν φίλο σε ένα διαγωνισμό bodybuilding και πραγματικά το απόλαυσα αυτό. Τότε  σκέφτηκα ότι ήταν κάτι που ήθελα να κάνω”.
Τώρα το νεαρό παιδί πλησιάζει τα 100 κιλά, κάνει 6 γεύματα την ημέρα και 45 λεπτά cardio. Στόχος του είναι να κερδίσει τον αγώνα που κατέκτησε ο Arnold Schwarzenegger τον διαγωνισμό Nabba Mr Universe.

Ωραία φωτογραφία με σπυράκια στην πλάτη και πρόσωπό 17χρονου;

ss

Ήταν στα 15 του, όταν ξεκίνησε ο Brad Willis,  για πρώτη φορά το γυμναστήριο, και σήμερα με πάρα πολύ κόπο έγινε ένα νεαρό μυϊκό υπόδειγμα για τους χιλιάδες junior που θα θέλουν να του μοιάσουν, διότι οι καθοδηγητές έχουν καταφέρει να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας και να δημιουργήσουν αντρικά σώματα σε μικρότερες ηλικίες.

δείτε επίσης εδώ

Τα νεαρά παιδιά είναι οι νέοι bodybuilders! FIBO 2017

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα