Αρχική » Μαραθώνιες σκέψεις στην θεσσαλονίκη

Μαραθώνιες σκέψεις στην θεσσαλονίκη

by admin

Οι υπεύθυνοι του μαραθώνιου είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, προσέλκυσαν σπόνσορες και εγγραφές από χιλιάδες συμμετέχοντες. Στον μαραθώνιο συμμετείχαν Περισσότεροι από 20.000 δρομείς, Ο τελικός αριθμός των εγγεγραμμένων δρομέων ήταν και φέτος εντυπωσιακός και έφτασε τους 20.729 (2.073 εγγραφές στο Μαραθώνιο, 12.037 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., 4.619 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 2.000 παιδιά στα 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων). Στην πραγματικότητα, μάλιστα, οι συμμετέχοντες ήταν ακόμα περισσότεροι σε αριθμό, αφού ο πολύ καλός καιρός βοήθησε και αρκετοί ενδιαφερόμενοι της τελευταίας στιγμής, που δεν πρόλαβαν να δηλωθούν εγκαίρως, έτρεξαν αυθόρμητα στο πλευρό των υπόλοιπων δρομέων χωρίς να έχουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό.

[quote]20.000 δρομείς Το βασικό πακέτο συμμετοχής στο Μαραθώνιο κοστίζει 30 € Για τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. και 10.000 μ., το βασικό πακέτο στοιχίζει 15 € [/quote]

Οικονομική συμμετοχή

Παρακάτω οι προϋποθέσεις συμμετοχής στον Μαραθώνιο που έγινε

Το βασικό πακέτο συμμετοχής στο Μαραθώνιο κοστίζει 30 € (20 € για φοιτητές – ανέργους ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω). (10 € για φοιτητές – ανέργους ή για ομάδες 10 ατόμων και άνω, δωρεάν συμμετοχή για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου).

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν χωρίς επιπλέον χρέωση: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών και πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

Ειδικά στους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο θα προσφερθούν επιπλέον: Μεταφορά στο χώρο εκκίνησης (Πέλλα), παροχή ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης.

Με μια επιπλέον χρέωση 20 €, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν προαιρετικά το πλήρες πακέτο συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, καθώς και ένα μοναδικό σετ εξοπλισμού (αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, ξεχωριστό αναμνηστικό μπλουζάκι).

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώθηκε από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελώντας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς και υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα