Αρχική » Σεβασμός Αυτές οι γυναίκες ξεπέρασαν τους άνδρες!

Σεβασμός Αυτές οι γυναίκες ξεπέρασαν τους άνδρες!

by admin

Ένα είναι σίγουρο αυτές οι γυναίκες ξεπέρασαν εκατομμύρια άνδρες που ακόμη και σήμερα προσπαθούν να τα καταφέρουν μυϊκά. Τι τελικά συμβαίνει; και αυτοί οι άνδρες δεν διπλασιάζουν τα μπράτσα τους, τα πόδια τους; για να ξεπεράσουν αυτές τις γυναίκες. Γιατί μένουν στάσιμοι; γιατί δεν έχουν την εξέλιξη αυτών των γυναικών; παρότι και οι ίδιοι έχουν χρησιμοποιήσει φαρμακευτικές ουσίες και συνεχίζουν να τις χρησιμοποιούν ποζάροντας στις facebook;

Ποια είναι η άποψη σας εάν αυτές οι γυναίκες τα καταφέρνουν τόσο καλά δεν θα πρέπει να προπονήσουν και πολλούς άντρες που ποζάρουν ως μυώδης εραστές στα κοινωνικά δίκτυα ενώ παράλληλα αυτές οι γυναίκες τα έχουν καταφέρει καλύτερα από αυτούς;

Θα σκάσω δεν μπορώ να τις φτάσω πως θα κάνω φιγούρα στην κοπέλα μου και τους φίλους μου τώρα!

2

Irene Andersen

Η Ισχυρή γυναίκα της Σουηδίας. Η  Irene γεννήθηκε το 1966, έγινε μια μητέρα τριών παιδιών, και το 2005 μια επαγγελματίας  bodybuilder. Μια γυναίκα που έχει κερδίσει πολλούς αγώνες .

3

Kim Ciszewski-Nicholls

Αυτή η  48χρονη Αμερικανίδα  έχει κυριαρχήσει στους  τίτλους της IFBB ως επαγγελματίας bodybuilders. Τέσσερις φορές η Kim έγινε «Μις Ολυμπία» και μία φορά κέρδισε τον τίτλο της «Μις International». Τώρα αυτή η γυναίκα είναι ευτυχισμένος με τη την ανατροφή των παιδιών.

 

4

Nicole Bass

H 52χρονη έφυγε στις17 Φεβ του 2017, αλλά στη σύντομη ζωή της, κατάφερε να γίνει μια κυρίαρχη φιγούρα. Η Nicole θεωρήθηκε η πιο ισχυρή γυναίκα bodybuilder στον κόσμο, που ασχολήθηκε και  με την επαγγελματική πάλη.

5

Debi Lashevski

Η 47χρονη  γυναίκα από το Wisconsin πήρε την τρίτη θέση μεταξύ των καλύτερων γυναικών στο IFBB Professional bodybuilding League. Η  Debi ασχολήθηκε με  το bodybuilding από 20 χρόνων, μετά από 4 χρόνια, έλαβε μέρος στον πρώτο διαγωνισμό . Επί του παρόντος η Lashevski είναι προσωπική γυμνάστρια.

6

Yaxeni Oriquen

Αυτή  50χρονη αθλήτρια της Βενεζουέλας έχει επίσης λαμπρά αποτελέσματα. Ως έφηβη, εργάστηκε ως μοντέλο και ηθοποιός, και στη συνέχεια ανακάλυψε το bodybuilding. Η πιο εντυπωσιακή νίκη της Yakseni έγινε με τον τίτλο της «Μις Ολυμπία» το 2005. Η ίδια είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

7

Dzhoenna Tomas

Η 40χρονη Βρετανίδα Dzhoenna Tomas έγινε η νεαρότερη γυναίκα που τιμήθηκε με το IFBB επαγγελματική κάρτα (εκείνη την εποχή ήταν 21). Πριν από την καριέρα του αθλητισμού η Joanna εργάστηκε ως νοσοκόμα και στη συνέχεια άρχισε την προπόνηση  και τα γυρίσματα με ταινίες ενηλίκων.

8

Alina Popa

38χρονη ρουμανικής καταγωγής bodybuilder έλαβε την  2η θέση μεταξύ των καλύτερων γυναικών  στην IFBB Professional bodybuilding  League. Η Alina τώρα ζει στο Κολοράντο και εργάζεται ως προσωπική γυμνάστρια.

9

Helle Trevino

41χρονη αθλήτρια της Δανίας Helle  Trevino είναι η πιο γνωστή bodybuilder της χώρας της. Ζει στο Λος Άντζελες και ασχολείται με δραστηριότητες προπόνησης.

10

Tina Chandler

Πριν το bodybuilding, η 42χρονη αμερικανιδ ασχοληθηκε με την γυμναστική. Το 2009, συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό για τον τίτλο της «Μις Ολυμπία» και πήρε την 10η θέση, αλλά δεν κρυώσε το πάθος της. Λίγο αργότερα, η Τίνα άρχισε να κατακτά νίκες.

11

 Iris Kyle

42χρονη Iris θεωρείται η πιο επιτυχημένη γυναίκα bodybuilder στην ιστορία: 10 τίτλους “Μις Ολυμπία” και 7 τίτλους “Miss International”. Η Αμερικανίδα είναι στη πρώτη γραμμή της λίστας των καλύτερων αθλητριών  στο bodybuilding IFBB Pro.

12

 Betty Pariso

61χρονη Betty είναι μια από τις μακροβιότερες  bodybuilders, αγωνίστηκε στο bodybuilding  έως και τα 54 χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 η Parisot άρχισε να συμμετέχει σε διαγωνισμούς, και το 1996 έλαβε την κάρτα της IFBB ως επαγγελματίας. Η Betty έχει ένα γιο και κόρη, και έχει ήδη γίνει μια γιαγιά με δύο εγγόνια.

13

Nikki Fuller

49χρονη Αμερικανίδα έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς bodybuilding, συμπεριλαμβανομένης του “Μις Ολυμπία” και “Miss International”. Το 1999 ολοκλήρωσε την καριέρα της στο bodybuilding. Πρωταγωνίστησε σε τρίτους ρόλους σε ταινίες όπως  η σειρα  «Ally McBeal » και «Just Shoot Me».

 14

Tonya Knight

Η «Miss International», του 1991, γεννήθηκε το 1966 στο Μισούρι. Μετά τις νίκες ως bodybuilderη  Tonya συμμετείχε στους αμερικανικους αγώνες μονομάχων, με την ονομασία Gold. Το 1993 αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το άθλημα λόγω τραυματισμού.

15

Sharon Bruneau

53χρονη bodybuilder από τον Καναδά, Sharon Bruneau ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά στη συνέχεια ασχολήθηκε με το bodybuilding. Συμμετείχε στο διαγωνισμό «Μις Ολυμπία» και «Miss International», το 1995, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα της. Έπαιξε μικρούς ρόλους σε ταινίες  όπως το «Smokin«Aces».

melissa_coates_image1

Melissa Coates

Η 45χρονη Melissa Coates είναι bodybuilder, παλαιστής, ηθοποιός και μοντέλο από τον Καναδά. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ως  μητέρα η  Melissa ήταν επίσης μια bodybuilder. Πρώτα η Coates ήταν αποφασισμένη να γίνει μια  παίκτρια του τένις, αλλά ακολουθησε τα βάρη και επικεντρώθηκε στο bodybuilding, αποκαλύπτοντας  τις ικανότητες της.

δείτε επίσης 

Οι ΙΡΑΝΟΙ το είπαν μην ξεβρακώνεστε γυναίκες! – NO Bodybuilding – Fitness

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα