Αρχική » Η γυναίκα που έχει τους άντρες για σακί με πατάτες!

Η γυναίκα που έχει τους άντρες για σακί με πατάτες!

by admin

Μπορεί να ήταν και στημένο, μπορεί να ήταν και αληθινό το σίγουρο είναι ότι η μυώδης Oskana Kosheleva δεν άφησε περιθώρια συζήτησης. Ο θηλυκός Μπαντ Σπένσερ εκνευρίστηκε και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η περιγραφή

Αυτό που δεν γνώριζε ο οδηγός, που ακούει στο όνομα Αρτιόμ, όταν αποφάσιζε να κάνει επικίνδυνες μανούβρες, ήταν ότι η γυναίκα με την οποία τσακώθηκε, η 34χρονη Oskana (Οξάνα Κοσέλεβα)  είναι η πιο δυνατή γυναίκα στη Σιβηρία.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”W3nOQHjW8UU”]

«Τον είδα να κάνει μανούβρες και του φώναξα “τι κάνεις; εδώ είναι χώρος στάθμευσης”. Στη συνέχεια τον είδα να μου λέει κάτι και δεν άντεξα» εξήγησε η Κοσέλεβα πώς ξεκίνησε το περιστατικό. Η συνέχεια ήταν άκρως ντροπιαστική για τον Αρτιόμ καθώς η 34χρονη γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του, να τον βάζει στην πλάτη της και να τον… τοποθετεί στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Στη συνέχεια και αφού κάνει 100 μέτρα με το ΙΧ της, η Κοσέλεβα τον βγάζει από το πορτ μπαγκάζ και τον αφήνει στη μέση του δρόμου. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το βίντεο ο ντροπιασμένος Αρτιόμ είπε ότι «δεν συνέβη και τίποτα» εξηγώντας ότι δεν αντέδρασε γιατί τελικά αναγνώρισε την Κοσέλεβα.

Η τσαμπουκαλού 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ciuPg9sq1sA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα