Αρχική » Ο Larry Williams ομολογεί τα παίρνω χοντρά!

Ο Larry Williams ομολογεί τα παίρνω χοντρά!

by admin

Ο Larry “Wheels” Williams είναι αυτός που οι οι άντρες στην υποκουλτούρα τον χαρακτηρίζουν ως αρχ..ατος, και σίγουρα δεν είναι ψεύτης πολιτικός. Δεν είναι φοιτητής που τρυπιέται, αλλά δεν ομολογεί ότι παίρνει αναβολικά, και σίγουρα δεν είναι αθλητής που αγαπά την χώρα του και κάνει ρεκόρ πίνοντας μόνο αγνό γάλα αγελάδας. Ο Williams Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Τον Νοέμβριο στην εκδήλωση SPF Record Breakers στην Καλιφόρνια έκανε  World Record με 985kg (2,171lb) στην διοργάνωση της WRPF και συγκεκριμένα 771lb squat, 573lb πάγκο, και 826lb deadlift

Ο Williams το ομολογεί ήθελε να είναι ζώο και πήρε τρενβολόνη, άλλοι ντρέπονται να το ομολογήσουν και λένε ότι πίνουν μόνο πρωτεΐνη!


 

ΟΚ Larry Williams έχεις τα κότσια!

Ο 21 ετών powerlifter με τα παγκόσμια ρεκόρ δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube χθες το βράδυ περιγράφοντας λεπτομερώς την εμπειρία από τη χρήση με τα αναβολικά στεροειδή.
εξηγεί ότι ως έφηβος κατανάλωνε συστηματικά αλκοόλ και χρησιμοποιούσε  ναρκωτικά, μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει τις συνήθειές του και να αντικαταστήσει όλα αυτά με μια άλλη μία “μέγγενη”, και αυτό ήταν στεροειδή.

Το στομάχι μου το ένιωθα σαν υπήρχε ένας ζωντανός αρουραίος που κατατρώει τα έντερα μου!

Μετά ήθελε να γίνει μεγαλύτερος, δυνατότερος ένας ημίθεος ή καλύτερα ένας ήρωας όπως στα κόμικς.

I LOVED POWERLIFTING. I WANTED TO GET BIGGER, I WANTED TO GET STRONGER, I WANTED TO GET RIPPED. I WANTED TO BE A DEMIGOD, TO SAY THE LEAST. I WANTED TO BE A COMIC BOOK HERO.

IMG_6145

Όπως αναφέρει προσέγγισε τα πράγματα με την νοοτροπία όσο περισσότερη ντόπα τόσο το καλύτερο! Έφτασε να χρησιμοποιεί 1.200 χιλιοστόγραμμα τεστοστερόνης!  Αλλά είχε και την υποκουλτούρα της χρήσης όλο τον χρόνο χρησιμοποιώντας προ- ορμόνες, τρενβολόνη, Dianabol, και παρόμοιο φάρμακο με το Superdrol, όλα στον ίδιο κύκλο των δεκαέξι εβδομάδων!

“Ένιωσα άθλια”, λέει στο βίντεο. “Το στομάχι μου το ένιωθα σαν υπήρχε ένας ζωντανός αρουραίος που κατατρώει τα έντερα μου”

O ίδιος πειραματίστηκε τόσο με τρενβολόνη acetate  (400mg δόσεις) και τρενβολόνη enanthate (450mg δόσεις), αναφέροντας παράλληλα ότι είχε σοβαρές μυϊκές κράμπες, κατάθλιψη, λήθαργο, απώλεια της όρεξης, και χαμηλή λίμπιντο. Ο Williams μέτρησε τα υπέρ και τα κατά του Anadrol και αποφάσισε να το εντάξει στην καθημερινότητα του

larry 5

Αλλά αυτές τις μέρες, καθώς ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί στις 242-λιβρες και στο CETC Πρωτάθλημα  US Open Powerlifting Championships  των ΗΠΑ τον Απρίλιο, έχει κολλήσει σε δύο στεροειδή: Στα 500 χιλιοστόγραμμα της τεστοστερόνης την εβδομάδα και τα 150 χιλιοστόγραμμα Anadrol ανά ημέρα. (Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ομοσπονδία στην οποία ο Williams ανταγωνίζεται, World Raw Powerlifting Federation ,δεν γίνεται αντιντόπινγκ έλεγχος.)

“Το τεστάρισμα με το Anadrol, είναι το ψωμί και το βούτυρο από το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους”, λέει. “Με το Anadrol, δεν έχω αξιοσημείωτες παρενέργειες, εκτός από υψηλή πίεση του αίματος, το οποίο μπορώ να αισθανθώ όταν πάω να δέσω τα παπούτσια μου το πρωί και το κεφάλι μου είναι έτοιμο να ανατιναχτεί ως μια ντομάτα”

Στα σχόλια για το βίντεο του, όταν ρωτήθηκε πώς χειρίζεται την υψηλή αρτηριακή πίεση, ο ίδιος απάντησε: Ότι δεν κάνει καταχρήσεις, κάνει προσεκτικά τους κύκλους του και επισκέπτεται τον γιατρό του.
NO DRINKING, NO DRUGS OTHER THAN STEROIDS. I TAKE CYCLE ASSIST BY CEL. MONTHLY VISITS TO THE DOCTOR TO MAKE SURE IT’S NOT GETTING DANGEROUS.

Σχολιάζοντας παράλληλα ότι το Anadrol έχει τις ωφέλειες με τις λιγότερο αντίστοιχες παρενέργειες. He also commented that anadrol had “by far the most strength (and) least side effects” and that he stays “on gear” all year long, calling it a “life time commitment.”

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα