Αρχική » Από την Κύπρο ήρθε ο Χάρος για τον Μικρό

Από την Κύπρο ήρθε ο Χάρος για τον Μικρό

by admin

Κρίμα για τον Μικρό ήταν πολύ νέος. 20 ετών. Ο Robbie Ryder είχε βρεθεί στο σπίτι του νεκρός πριν από καιρό. Πρόσφατα ο φάκελος του δημοσιοποιήθηκε και απεδείχθη ότι ήταν χρήστης στεροειδών ουσιών αλλά και ύποπτων άλλων ουσιών.
( ύποπτες συσκευασίες που περιείχαν λευκή σκόνη χωρίς αναγνώριση)

nintchdbpict000309290549

Ο νεαρός κατέρρευσε στο σπίτι του στο Χαλ λίγες ώρες μετά το άνοιγμα ενός πακέτου που περιείχε ουσίες που είχε αγοράσει παράνομα στο διαδίκτυο. Άμεσα ο  Robbie, εισήχθη στο νοσοκομείο  Hull Royal Infirmary, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα, στις 13 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Η έρευνα απέδειξε πως είχε υψηλά επίπεδα σε δύο διαφορετικά φάρμακα και στεροειδή στο σύστημά του.

Ο αστυνομικός James Gray δήλωσε “Βρήκαμε τεστοστερόνη και άλλα φάρμακα στην κρεβατοκάμαρά του. Φαίνεται ότι συμμετείχε ενεργά στη λήψη στεροειδών με στόχο το χτίσιμο του σώματος του”.

Οι αρχές έχουν εγείρει ανησυχίες ότι τα πληρώματα των ασθενοφόρων δεν ειδοποίησαν την αστυνομία για τον ξαφνικό θάνατο, ως εκ τούτου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι έρευνες,  καθιστώντας πιο δύσκολο να εντοπίσουν από πού είχαν έρθει τα φάρμακα.

Κύπρος

Η Ιντερπόλ μπήκε στην έρευνα διότι όπως απεδείχθη το δέμα στάλθηκε από την Κύπρο. Μόνο που δεν ήταν σε θέση να πάρουν το φάκελο  που θα μπορούσε να περιέχει DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα του προσώπου που έστειλε τα φάρμακα.

δείτε επίσης εδώ

Τα είχε όλα αλλά.. Αυτοκτόνησε ο Sandro Hofer!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα