Αρχική » Ο Σβαρτζενέγκερ τίμησε την Betty Weider

Ο Σβαρτζενέγκερ τίμησε την Betty Weider

by admin

Ο Σβαρτζενέγκερ χρωστά πολλά στους WEIDER και δεν το ξεχνά, με την ευκαιρία του Arnold Sports Festival 2017 τίμησε την Betty Weider.

Οχάιο: Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο James J. Lorimer απένειμαν το βραβείο Lifetime Achievement  στην σύζυγο του εκλιπόντος Joe Weider, Betty Weider. Ένα άτομο που έχει κάνει αξιοσημείωτες συνεισφορές στο τομέα της φυσικής κατάστασης, και πρόσφερε για δεκαετίες τις υπηρεσίες της στην ενίσχυση και προβολή της Βιομηχανίας του fitness.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”lg-HfYfR258″]

H ανακοίνωση – περιγραφή ήταν: Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι το βραβείο Lifetime Achievement Award 2017 αποδέκτης είναι η Betty Weider. Η κυρία Weider ήταν στην πρώτη γραμμή της υγείας και  της φυσικής κατάστασης από το 1960. Είναι ο συν-ιδρυτής του περιοδικού Shape, η πρώτη και πιο δημοφιλής έκδοση  στις ΗΠΑ που αφορούσε την εκγύμναση και την υγεία των γυναικών. Από τα μακροχρόνια άρθρα της σε περιοδικά της βιομηχανίας του fitness και τα έντυπα ασκήσεων, η Betty έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση για την ικανότητά της να αλλάξει τις αντιλήψεις των γυναικών για το σώμα τους. Είχε σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στις γυναίκες να κατανοήσουν τη σημασία της υγιεινής διατροφής εκτός από την άσκηση. Μαζί με τον σύζυγό της Joe Weider, η Betty δημιούργησε και διατήρησε μια κορυφαία  κληρονομιά στον κόσμο της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Το  Arnold Sports Festival έχει την τιμή να αναγνωρίσει την προσφορά της με το Βραβείο Lifetime Achievement Award  (Επίτευγμα Ζωής) 2017.

Betty and Joe Weider Wedding Video, April 24, 1961

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”mF6CPcrwNIc”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα