Αρχική » Marika Johansson Σουηδικό Κανόνι! Ζόρικη γυναίκα

Marika Johansson Σουηδικό Κανόνι! Ζόρικη γυναίκα

by admin

Η Μαρίκα έχει το σεβασμός μας. Μπορούσε να γίνει ένα πανέμορφο μοντέλο αλλά προτίμησε να γίνει μια ζόρικη γυναίκα. Ένας μυϊκός δυναμίτης που υπάκουσε στην προπονητική νοοτροπία του DORIAN YATES για να γίνει ακόμη πιο ζόρικη, αλλά εκτίμησε και τις συμβουλές του προπονητή της Neil Hill.

johanson

Οι λιγούρηδες ΙΝΔΟΙ

Σήμερα η Marika Johansson έκανε το μεγάλο άλμα είναι στην ΙΝΔΙΑ  και συγκεκριμένα στην Βομβάη εκεί προσφέρει  “γυμναστικές” υπηρεσίες. Οι λιγούρηδες Ινδοί θαύμασαν το ταλέντο της και θέλησαν να την κάνουν πέρσοναλ προπονήτρια τους. Έτσι, πρώτος και καλύτερος ο Hrithik Roshan εκτίμησε τις διατροφικές της συμβουλές. Ακολούθησαν και άλλες προσωπικότητες από το Μπόλιγουντ, όπως οι Ranbir Kapoor, Katrina Kaif, Sushnat Singh Rajput, Sidharth Malhotra και Alia Bhatt.

Launches-Fitness-Trainer-Marika-Johansson's-Book-Healthy-Kitchen-(6)

Η Μαρίκα προσπαθεί να επιβιώσει στην βιομηχανία, εδώ και πολλά χρόνια δοκίμασε τα πάντα, γνώρισε και προπονήθηκε με μυϊκά ΝΤΟΥΚΙΑ, συμμετείχε σε διαγωνισμούς , έκανε αισθησιακές φωτογραφίσεις. Η Μαρίκα Johansson γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη στη Σουηδία. Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με τέσσερα αδέλφια που ήταν στον αθλητισμό, η υγιεινή ζωή ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο μέρος του νοικοκυριού των Johansson.

m

Marika Johansson

Η μητέρα της Μαρίκα ήταν μια νοικοκυρά που πέρασε το μαγειρικό ταλέντο της στην κόρη της και βοήθησε τη Μαρίκα να συνειδητοποιήσει και να μάθει τη σημασία της υγιεινής διατροφής, ο πατέρας της ήταν ένας επαγγελματίας αναβάτης του Motorcross, ο οποίος της δίδαξε τις αξίες που απορρέουν από τα extreme sport. Αργότερα ο πατέρας της γύρισε στο power-lifting και ώθησε τη Μαρίκα και τους δύο αδελφούς της στο γυμναστήριο. Η Μαρίκα τότε ήταν 18 ετών και είχε ως ενδιαφέρον το άθλημα της Ιππασίας. Εντός της πρώτης εβδομάδας  ανακάλυψε τα βάρη και γαντζώθηκε στο Bodybuilding  συνειδητοποιώντας  ότι ήταν κάτι νομοτελειακό  για αυτήν.

mm

Η Μαρίκα έχει αποκτήσει εμπειρίες από τους διαγωνισμούς και τις επαφές της όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματίες bodybuilders. To 2007 συνεργάστηκε με τον Mr.Olympia DORIAN YATES με στόχο τον διαγωνισμό Europa.

marika_johansson_europa_contest_prep1_e-1

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σήμερα στην Ινδία προτείνει fitness δίαιτες και προπαρασκευή τροφών με το βιβλίο της Healthy Kitchen, ο συνδυασμός της μαγειρικής εμπειρίας που απέκτησε από την μητέρα της και οι “ειδικές” συμβουλές του Dorian είναι ένα επίσημο διαβατήριο στην Βομβάη.

[pp_gallery gallery_id=”22845″ width=”150″ height=”150″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα