Αρχική » Οι Κορεάτες δεν είναι μόνο Κλωτσιές έχουν και Μυϊκούς Τυπάδες!

Οι Κορεάτες δεν είναι μόνο Κλωτσιές έχουν και Μυϊκούς Τυπάδες!

by admin

Όποιος ακούει το όνομα της Κορέας φαντάζεται τύπους που ουρλιάζουν πηδώντας στον αέρα, δίνοντας δυναμικά λακτίσματα σε φίλους και εχθρούς, “Πάρε μια κλωτσιά από μένα για να με θυμάσαι” Όχι! τώρα οι κορεάτες θέλουν να καταξιωθούν, ως τα νέα και δυναμικά Ασιατικά Ντούκια. Ναι! Οι μυϊκές κορεάτικες κατηγορίες παράτησαν τα παραδοσιακά λάβαρα του πολέμου.  Γράμμωσαν,  Μαύρισαν  φόρεσαν τα μαγιό τους και εμβάθυναν στην μυϊκή κουλτούρα.

Kang Kyung Won


12033208_525792437574573_3444546777609580375_n
Οι κορεάτες εδώ και χρόνια έχουν τα δικά τους εντυπωσιακά μυϊκά επιτεύγματα. Πρώτος είναι ο μυώδης Kang Kyung Won.

Ο Μυϊκός κορεάτης γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1973 στη Σεούλ. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στο άθλημα του Taekwondo  κατακτώντας μια μαύρη ζώνη . Αργότερα ξεκίνησε το 1989 το bodybuilding , σε ηλικία 16 ετών , όταν ένας φίλος τον κάλεσε να εργαστούν από κοινού σε μια λέσχη υγείας στη Σεούλ. Σύμφωνα με τον Kang, ζύγιζε μόλις 57 κιλά όταν άρχισε την  προπόνηση με τα βάρη. Αργότερα έδωσε περισσότερη έμφαση στην προπόνηση του  bodybuilding  βλέποντας στο γυμνάσιο ένα συμμαθητή του να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα  Bodybuilding αυτή η εικόνα τον έκανε να σκεφτεί  σοβαρά το bodybuilding και να συνειδητοποιήσει  ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να κάνει καλά. Ο πρώτος διαγωνισμός που έλαβε μέρος στο bodybuilding  ήταν ως δευτεροετής φοιτητής γυμνασίου το 1990, όταν κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία κάτω των 65 κιλών, στην κατηγορία  των φοιτητών, στο διαγωνισμό Μίστερ Σεούλ.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”pV_Y1RdW08U”]

Σήμερα ο Kang Kyung Won είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στο κορεατικό bodybuilding. Αυτό ο βετεράνος bodybuilder έχει κερδίσει διαγωνισμούς για σχεδόν 25 χρόνια, και η καριέρα του δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης ο  Kang είναι 172 εκατοστά ύψος και ζυγίζει 89 κιλά κατά τη διάρκεια των αγώνων και 95 κιλά στην off-season.

Hwang Chul Soon το Μοντέλο bodybuilder

O Hwang Chul Soon είναι bodybuilder και fitness model, γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου, 1983 στη Σεούλ, έχει ύψος 178 εκατοστά. Η ειδικότητά του είναι το “b-boying,” ή breakdancing, και όπου  συνήθως ενσωματώνει κινήσεις breakdancing στο ποζάρισμα του.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2hpWOY9ENOs”]

Ο Hwang κάνει συχνές εμφανίσεις στην κορεατική τηλεόραση με διαφημίσεις, αλλά και σε περιοδικά.
Αν και Κορεάτης ο Hwang προτιμά να συμμετέχει σε διαγωνισμούς στις ΗΠΑ, διότι, κατά την άποψή του, οι διαγωνισμοί εκεί είναι πιο ψυχαγωγικοί από τα\ότι στην Κορέα. Αυτό το στυλ φαίνεται να είναι μια καλύτερη προοπτική για τον Hwang, ο οποίος γεμίζει τις  παραστάσεις του με πολλή ενέργεια, δημιουργικά κοστούμια και χορευτικές κινήσεις.

9134596_f1024

Ο Hwang ξεκίνησε την καριέρα του ως προσωπικός προπονητής και έκανε το ντεμπούτο του στο USA Musclemania και έπειτα στο Musclemania – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bodybuilding  το 2009, όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση στην ελαφριά κατηγορία.

Hwang Chul Soon – Korean Mass Monster 2017

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ztrGtXbaOPQ”]

Ο Hwang έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στο μέγεθος κάθε έτος, και μέχρι το 2012 κατέκτησε την πρώτη θέση στην Pro βαρέων βαρών κατηγορία στο Musclemania Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Bodybuilding στο Λάς Βέγκας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα