Αρχική » Arimidex τιθασεύει την Μυϊκή Καψούρα – βυζάκια

Arimidex τιθασεύει την Μυϊκή Καψούρα – βυζάκια

by admin

Θυμάμαι,έναν Φουσκωμένο μυώδη πιτσιρίκο, που ήταν εκνευρισμένος, διότι ένας μυϊκός- χημικός διδάσκαλος δεν του είχε δώσει σωστή αποθεραπεία, μετά από μια χρήση ανδρογόνων. Ήταν στην χημική φάση που ο νέος επιδίωκε να γίνει ένα τεράστιο Μυϊκό Γαϊδούρι.

Από ότι φαίνεται οι επιστήμονες άκουσαν αργότερα τις θυμωμένες φωνές του και πρότειναν  το Arimidex

Χαρές και πανηγύρια για τους GYM Junkies

Η ικανότητα για την ανάπτυξη των μυών εξαρτάται από τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.  Οι Νέοι Άνδρες  “κτίζουν” καλύτερα τους μυς από τις γυναίκες και τους ηλικιωμένους άνδρες, επειδή έχουν υψηλότερα επίπεδα αυτής της ορμόνης. Κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού μέρος της τεστοστερόνη μετατρέπεται σε οιστρογόνα (αρωματοποίηση). Τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων  συμβάλουν στην προώθηση του προστάτη και του καρκίνου του μαστού, την γυναικομαστία (ανάπτυξη ιστών – γυναικείο στήθος σε άνδρες) και  αποτρέπουν  την ανάπτυξη των μυών στους άνδρες.

Arimidex-696x464Τα αναβολικά στεροειδή μετατρέπονται μερικώς σε οιστρογόνα, μια περίπτωση που ιδιαίτερα παρουσιάζεται σε χρήση με υψηλές δόσεις. Πολλοί bodybuilders χρησιμοποιούν στεροειδή, και λαμβάνουν αναστολείς αρωματάσης, όπως το  Arimidex (anastrozole), για να αποφευχθεί η αρωματοποίηση  της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα, και τις συνέπειες αυτών. Ένα μπλοκάρισμα της αρωματάσης*  αυξάνει την ποσότητα της βιοδιαθέσιμης τεστοστερόνης και θα μπορούσε να προωθήσει την ανάπτυξη των μυών.

* Οι αναστολείς της αρωματάσης  είναι ένα είδος ορμονικής θεραπείας η οποία μειώνει τα επίπεδα των οιστρογόνων στο σώμα, αναστέλλοντας την μετατροπή άλλων ορμονών σε οιστρογόνα στους διάφορους ιστούς του σώματος, όπως ο λιπώδης ιστός.

3e

Δεν θέλω να γίνω έτσι ορμονικά!

Αυτό επιτυγχάνεται αναστέλλοντας το ένζυμο αρωματάση (υπάρχει στους μυς, το δέρμα του σώματος, στους μαστούς και στο λίπος), το οποίο μετατρέπει τα ανδρογόνα (ορμόνες που παράγονται από τα επινεφρίδια και στις γυναίκες) σε οιστρογόνα.[quote]Το Arimidex ο αναστολέας της αρωματάσης είναι μια δημοφιλής ουσία με πολλούς bodybuilders να την ακολουθούν ως φαρμακευτική αγωγή[/quote]

Η Sherri- Ann Burnett-Bowie και οι συνεργάτες της, από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη ασχολούνται με τα αποτελέσματα μιας μελέτης σε εξέλιξη και σε διάστημα ενός έτους που αφορά την  αναστροζόλη* έναν αναστολέα της αρωματάσης και τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης που βελτιώθηκαν κατά 61% και το ποσό της  βιολογικά διαθέσιμης ελεύθερης τεστοστερόνη κατά 100 %. Τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώθηκαν συγχρόνως κατά 25 %. Ενώ το φάρμακο ομαλοποίησε τα επίπεδα της τεστοστερόνης, δεν είχε καμία επίδραση στη σύνθεση του σώματος, η τη δύναμη, στον δείκτη της υγείας του προστάτη ή του σωματικού λίπους.

*Η αναστροζόλη (anastrozole) είναι ένας ισχυρός και σε μεγάλο βαθμό εκλεκτικός μη-στεροειδής αναστολέας της αρωματάσης.

 Το Arimidex ο αναστολέας της αρωματάσης είναι μια δημοφιλής ουσία με πολλούς bodybuilders  να την ακολουθούν ως φαρμακευτική αγωγή, αλλά υπάρχουν μερικά αντικειμενικά στοιχεία όσον αφορά την επίδραση του σε υγιείς νεαρούς άνδρες.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα