Αρχική » Με πνιγεί το δίκιο !..είμαι Φυσικός Μυϊκός Γόης! σε 5 μήνες

Με πνιγεί το δίκιο !..είμαι Φυσικός Μυϊκός Γόης! σε 5 μήνες

by admin

O Aamir Khan ή Mohammed Hussain Aamir Khan είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός. Ένας τύπος με πολλά βραβεία και καριέρα, μια φίρμα της Ινδίας!
Ο διάσημος αυτός, τύπος αποφάσισε να αδυνατίσει να γίνει πιο μυώδης , πιο fitness γόης, και τα κατάφερε! Τον διάσημο ηθοποιό βοήθησε ο πρώην παλαιστής και νυν προπονητής Rahul Bhatt με τις γνώσεις του, ώστε να βελτιωθεί σε 5 μήνες και συνολικά να μεταμορφωθεί για μια νέα ταινία.  Bhatt helped Aamir shave off 30 kilos in a span of five months for the portrayal of Mahavir Singh Phogat in the Nitesh Tiwari-film

Aamir Khan: δεν πήρα στεροειδή! έχω προπονητή και συμπληρώματα..στο video o προπονητής

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”vVRq0Kl-xwA”]

Το ζηλόφθονο πρόβλημα

Το πρόβλημα είναι ότι δεν το πίστεψαν, δεν κατανόησαν ότι το διάσημο υποκριτικό ίνδαλμα με τα υψηλότερα συμβόλαια  ταινιών, όλων των εποχών στο Bollywood, δεν ήταν αληθινός!
Ο Aamir Khan ΘΥΜΩΣΕ, εκνευρίστηκε ! θεωρώντας ότι η φυσική του προσπάθεια προς την μυϊκή ολοκλήρωση ήταν ολοκάθαρη, με natural και επίπονο τρόπο, όλα με φυσική προσπάθεια.

29aamir-khan-1

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα