Αρχική » Ultimate Body Tox ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ έχει σιβουτραμίνη

Ultimate Body Tox ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ έχει σιβουτραμίνη

by admin

Ο FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να χρησιμοποιούν το συμπλήρωμα διατροφής που ονομάζεται Ultimate Body Tox  διότι περιέχει σιβουτραμίνη, μια ελεγχόμενη ουσία που αφαιρέθηκε από την αγορά των ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2010 για λόγους ασφαλείας. Οι επαγγελματίες υγείας ενθαρρύνονται να αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Η σιβουτραμίνη

  • αυξάνει σημαντικά την πίεση του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς σε μερικούς ανθρώπους
  • επίσης μπορεί να παρουσιάσει ένα σημαντικό κίνδυνο για τα άτομα με ιστορικό
  • στεφανιαίας νόσου
  • συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας
  • αρρυθμιών ή εγκεφαλικού επεισοδίου.
    Το φάρμακο μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει, με τρόπους που απειλούν τη ζωή, με άλλα φάρμακα που ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει.

Η απαγόρευση εδώ

Αν αγοράσατε το  Ultimate Body Tox , μην το χρησιμοποιήσετε! Δείτε την  έκθεση εδώ για τις δυσμενείς επιπτώσεις  DA’s MedWatch Online Voluntary reporting Form.

Αυτή η ειδοποίηση προορίζεται επίσης για να ενημερώσει το κοινό για την αυξανόμενη τάση των διατροφικών συμπληρωμάτων ή συμβατικών τροφίμων που περιέχουν κρυμμένα φάρμακα και χημικές ουσίες. Αυτά τα είδη των προϊόντων συνήθως προωθούνται για την σεξουαλική ενίσχυση, απώλεια βάρους, και την μυϊκή  ανάπτυξη  του σώματος. Ακόμη χειρότερα, συχνά προωθούνται ως “όλα φυσικά.”

Ο FDA δεν ελέγχει και ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να εντοπίσει όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο εμπόριο ως συμπληρώματα διατροφής που έχουν δυνητικά επιβλαβείς ουσίες  κρυμμένες ως συστατικά.  Τα Διαιτητικά συμπληρώματα και οι  κατασκευαστές δεν χρειάζεται να πάρουν την έγκριση από το FDA πριν εμπορευτούν  τα προϊόντα τους. Παραδόξως οτι ονομάζεται Συμπλήρωμα Διατροφής  Dietary Supplement Health and Education Act Πράξη του 1994- ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ως,  ότι τα συμπληρώματα που γίνονται με υλικά που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ πριν από το 1994 μπορούν να πωληθούν χωρίς καμία επιστημονική απόδειξη  και παράλληλα αποτελεσματικά ή ασφαλή.

Η  κυβέρνηση ΤΟ ΜΟΝΟ που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει να αφαιρέσει τα προϊόντα, εφόσον αποδειχθεί ότι περιέχουν μη ασφαλή συστατικά μετά το γεγονός.
Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν αγοράσουν οποιοδήποτε προϊόν που ισχυρίζεται ότι έχει οφέλη για την υγεία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα