Αρχική » Ο Φωτογράφος Gebhart de Koekkoek αποθανατίζει το σώμα.

Ο Φωτογράφος Gebhart de Koekkoek αποθανατίζει το σώμα.

by admin

Φωτογραφίες από τα  Backstage στο World Bodybuilding Championships, μια φωτογραφική ρεαλιστική αναφορά για το σώμα , μια πιστή σωματική κουλτούρα για τους οπαδούς των αγώνων. Εδώ!  όπου τα σώματα αγχώνονται για να διακριθούν, η εικόνα από τα Backstage.

“Οι bodybuilders, ζουν στο δικό τους μικρό κόσμο” δήλωσε ο Gebhart de Koekkoek στην Huffington Post. “Με τη φωτογραφική μηχανή μου είμαι πάντα ένας μυστικός παρατηρητής προσπαθώντας να συλλάβω τις φυσικές στιγμές, ενώ κανείς δεν παρακολουθεί” είπε ο Gebhart de Koekkoek. “Αλλά μερικές φορές προσπαθώ  να τους μιλήσω για να μάθω τι ακριβώς κάνουν και γιατί το κάνουν”

[pp_gallery gallery_id=”21036″ width=”200″ height=”200″]

O Gebhart de Koekkoek εργάστηκε στο Magnum Photos. Έχει συμπεριληφθεί σε αρκετές δημοσιεύσεις ανεξάρτητης τέχνης που εκτίθενται σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο του βιβλίο Ο κόσμος στον οποίο ζούμε “World We Live “ δημοσιεύθηκε από τις  εκδόσεις βιβλίων ς τέχνης Kehrer, στα τέλη του 2013, και τιμήθηκε με το βραβείο “PDN Photo Annual”  το 2014. Ο Daniel Gebhart de Koekkoek ζει και εργάζεται στη Βιέννη.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα