Αρχική » Ξύπνα χωριάτη! για αυτή τη γυναίκα πρέπει να είσαι πολύ άντρας!

Ξύπνα χωριάτη! για αυτή τη γυναίκα πρέπει να είσαι πολύ άντρας!

by admin

Η εύκολη κριτική είναι ότι είναι πολύ μυώδης, και εμένα δεν μου αρέσει αυτό! Αλλά μου “κλείνει” το στόμα ότι έχει  Bachelor of Science ως Χημικός Μηχανικός, ότι αποφοίτησε με άριστα από το πανεπιστήμιο. Ότι έχει διδακτορικό τίτλο!

Όσοι διαβάζουν με συνέπεια  γνωρίζουν το ζόρι της σπουδής, την “πίεση” στο μυαλό.
Τι σημαίνει ότι  προπονούμαι για διδακτορικό.

Kristy Hawkins γυναίκα με 1000 κυβικά!

Η  Kristy Hawkins έχει το πακέτο, πρόσωπο, σώμα, μυαλό. Θανατηφόρος συνδυασμός για οποιωνδήποτε ανυποψίαστο άντρα. Μαζί της  δεν μπορείς να είσαι μυϊκός χωριάτης! Αλλά δεν μπορείς να είσαι και αδύναμος φλώρος, που ειρωνεύεται. Καναπεδάτο πιτσιρίκι, αλλά και συνταξιούχος κοιλαράς.
Μαζί της δεν μπορείς να το παίξεις γαμπρός με κοιλιακούς!
Η Kristy Hawkins είναι ψημένη από μικρή!

H Kristy Hawkins γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Longview, του Τέξας το 1980. Το 1994, άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο Γυμνάσιο Longview . Το 1998, αποφοίτησε από το γυμνάσιο και το ίδιο έτος άρχισε να παρακολουθεί το πρόγραμμα του Texas A & M University. Απέκτησε το  Bachelor of Science ως  Χημικός Μηχανικός από το Texas A & M University το 2002. Αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο και το Ίδρυμα Honors. Κέρδισε ένα Master of Science στη Χημική Μηχανική  και στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech) το 2005. Αποφοίτησε από το Caltech το 2008 με διδακτορικό ως χημικός μηχανικός.

kristy-hawkins_2-1

Τώρα τι να πω για τα βάρη; ότι σηκώνει κιλά που άλλοι άντρες είναι “μυϊκές κουράδες” μπροστά της ακόμη και όταν χρησιμοποιούν “βελτιωτικά”.

Best lifts

  • Squat – 457 lb !
  • Deadlift – 537 lb !
  • Bench press – 308 lb !

Τα μαζεύω και φεύγω δεν ξέρω για εσάς!

SEXY ΔΑΣΚΑΛΑ !

Καριέρα στη χημική / βιολογική μηχανική

Το 1999, Η Kristy εργάστηκε ως οικότροφος για την Eastman Chemical Company και το  2000-2002 εργάστηκε πάλι ως βοηθός για την Solutia Inc.  Τον Νοέμβριο του 2008 έως τις 8 Αυγούστου, το 2013, μετακόμισε στο Emeryville, Καλιφόρνια , όπου πήρε μια δουλειά ως επιστήμονας για  την μεταβολική μηχανική του Saccharomyces cerevisiae στο Amyris Inc. από 19 Αυγούστου 2013, εργάστηκε ως διευθυντής μηχανικής για την εταιρεία Lygos. Σήμερα έχει αφήσει την Lygos και συν-ίδρυσε μια χημική μηχανική εταιρεία με την επωνυμία Anthenia.
Έλα τώρα εσύ,” σκληρέ άντρα του καναπέ” και πες μου τι είναι;

Η Kristy Hawkins, ξεκίνησε την προπόνηση με βάρη στα 17 και έφτασε να κατακτήσει τίτλους, όπως τον   Νοέμβριο του 2007 όπου νίκησε στο NPC Nationals (εθνικό πρωτάθλημα ΗΠΑ) στην κατηγορία light-heavyweight και  overall ! εκεί  κατέκτησε την επαγγελματική της κάρτα  IFBB.

Της βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι!

Από το 2011 απομακρύνθηκε μακριά από το επαγγελματικό bodybuilding και ασχολειται με το powerlifting! “Σπάζοντας” τα παγκόσμια ρεκόρ στα (75 kg.165 lb κατηγορία βάρους).

Ουφ Αρκετά!

Τις αφιερώνω αυτό!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”X_zQjyy8M8U”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα