Αρχική » Denise Masino από το “αισθησιακό γδύσιμο” στην κοινωνική αγαθοεργία

Denise Masino από το “αισθησιακό γδύσιμο” στην κοινωνική αγαθοεργία

by admin

20728236_1741448832549781_5475849436248026051_n

Όσοι ασχολούνται με το σώμα γνωρίζουν την γυναίκα που πρώτη έθεσε την μυϊκότητα σε νέα πλαίσια μαρκετίστικης προώθησης. Η πρωταθλήτρια Bodybuilder, Denise Masino που ώθησε τον γυναικείο μυϊκό αισθησιασμό στα όρια του PORNO! Με αφορμή την νέα της ταινία -Ντοκιμαντέρ “Adventures of Miss Fit” με θέμα την κοινωνική δράση, περιγράφω την γυναίκα που αναστάτωσε το BODYBUILDING.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”U4pjLjCkwY8″]

Denise Masino sexy woman!

H Πορτοκαρινή Denise Masino μεγάλωσε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, μια σκληρή περιοχή. Το 1995 νίκησε στο εθνικό πρωτάθλημα και έλαβε την επαγγελματικής κάρτα.
Η  Denise αγωνίστηκε ως επαγγελματίας μέχρι το 2007 με σημαντικότερη επιτυχίας της, την κατάκτηση του επαγγελματικού διαγωνισμού Night of Champions το 2003.

339ba2d8520e509ccf24f2f674a5d9db

H Φωτογραφική καριέρα

Στις αρχές του 1996, η Denise επιδιώκει το όνειρό της να φωτογραφηθεί από τους καλύτερους φωτογράφους  στην σωματική διάπλαση,  όπως ο  Bill Dobbins και ο Robert Reiff. Το 1996 τα περιοδικά” ένιωσαν” τον αισθησιασμό της, το περιοδικό Iron Man την χαρακτήρισε ως την πιο “σέξι εν ζωή bodybuilder” ταυτόχρονα η Denise φωτογραφιζόταν για το BODYBUILDING περιοδικό FLEX των εκδόσεων Weirder.

denise-m

Το 1997, μαζί με τον τότε σύζυγό και προπονητής της Robert Masino, ίδρυσε το αισθησιακό μυϊκό περιοδικό “Muscle Elegance” ένα περιοδικό που περιείχε ερωτικές εικονογραφήσεις γυναικών bodybuilders και όπου Denise εμφανιζόταν ως το κύριο μοντέλο. Αργότερα σε αυτό εμφανιστήκαν και άλλες γυναίκες.

m18-front-cover

Σύντομα το “Muscle Elegance” θα γινόταν το MUST περιοδικό που θα αναζητούσαν οι άντρες στα stand.

Η Denise Masino κάποια στιγμή αποφάσισε να ξεφύγει από την συμβατική φωτογράφιση ωθώντας την μυϊκή αισθητική στον φετιχισμό και τον ηδονισμό. Η αγορά ήταν αδηφάγα σαρκικά, ζητούσε περισσότερες πωλήσεις και πιο ακραίες φωτογραφίσεις, όπως και videos με ακραία ερωτική κουλτούρα. Ήταν η στιγμή που πέρασε τα όρια “πουλώντας” το σώμα της στο κοινό που ευχαριστημένο, αποδέχτηκε αυτή την απόφαση.

d-l-03-blog

Αν και γύρισε μια ταινία που δεν παίχτηκε “Blood + Kisses” η αισθησιακή Denise χώρισε τον άντρα της και παντρεύτηκε τον νέο σύντροφο της Gregg.

denise-masino-musclepinups-bodybuildster-babe-15

Παράλληλα η σύγχρονη εκδοχή του Muscle Elegance magazine  είναι το Muscle PinUps website, όπου την “αισθησιακή δουλειά” ανέλαβαν άλλες μυϊκές υπάρξεις.


 

Με το πέρασμα του χρόνου ένιωσε την ανάγκη να αφήσει κάπως τα παλιά και να κοινωνικοποιηθεί, δίνοντας τις δυνάμεις της  στην συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου.

c6abaa3338eb27dcc1df55d334f58391

Ταυτόχρονα ανέπτυξε κοινωνική δράση φορώντας μια στολή γυναίκας Υπερήρωα. Είναι μια νέα τάση στις ΗΠΑ όπου πολλοί ντύνονται Υπερήρωες και βοηθούν φτωχούς και ανήμπορους στον δρόμο.

Μια νέα Denise Masino!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα