Αρχική » To σακάτεμα του Dennis Wolf & η επάνοδος του Kevin Levrone.

To σακάτεμα του Dennis Wolf & η επάνοδος του Kevin Levrone.

by admin

Το μυοσκελετικό πρόβλημα του Dennis Wolf δεν κάνει καλό στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και στον μύθο της. Αντιθέτως η επάνοδος του Kevin Levrone αναπτερώνει το ηθικό και δίνει παράταση στο μυϊκό όνειρο. Κυρίως όταν ένας μεσήλικας όπως ο Kevin Levrone βάζει ένα προσωπικό στοίχημα επανόδου, μετά από μια δεκαετία μυϊκής αποχής.[quote]Το άγχος της επανόδου δεν ορίζεται από το άτομο αλλά από την ανάγκη της Βιομηχανίας. [/quote] [youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fD1U1WlqfXo”]

Dennis Wolf & Dennis James – 2016 Mr Olympia Expo


Σίγουρα οι fans έχουν δει τον παρακάτω υποτιθέμενο κύκλο στεροειδών που έκανε ο Dennis Wolf, αλλά και αυτός να μην είναι.. κάποιος παραπλήσιος είναι, που τον οδήγησε στην υπέρμετρη προσπάθεια, που ως αποτέλεσμα είχε να αψηφήσει την συνδεσμική του αντοχή.

12

Η βιομηχανία έχει την ανάγκη, την προτεραιότητα να κρύψει τα χημικά σκουπίδια κάτω από το χαλί!

dennis-wolf-back-acne

Dennis Wolf μια πλάτη με εξανθήματα από την χρήση 

Η επάνοδος του ο Kevin Levrone κρύβει την ανησυχία και τον προβληματισμό ως ένα σημείο αλλά για τους πιο προσεκτικούς δημιουργεί αμφιβολίες για την οικοδόμηση των νέων μυϊκών ειδώλων, που καταρρίπτονται τόσο γρήγορα (περίπτωση Dennis Wolf).

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”k-z98TRKVJ8″]

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ θα επιδιώξει την επάνοδο του δημοφιλούς ειδώλου με όλα τα μέσα, το ζητούμενο σε αυτή την περίπτωση είναι το κόστος για  την υγεία που θα παιχτεί στην μυϊκή ρουλέτα.

O “γερμανικός λύκος” δηλώνει ότι σιγά –σιγά επανέρχεται!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα