Αρχική » Νίκησε ο Phil Heath τον χρειάζονται τα Media δεν είναι Σκυλομούρης!

Νίκησε ο Phil Heath τον χρειάζονται τα Media δεν είναι Σκυλομούρης!

by admin

Ο Phil Heath είναι πιο κοντά στο πρότυπο, από την εποχή του Arnold “Alois” Schwarzenegger όπου διαγωνιζόταν απέναντι στο ογκωδέστερο Lou Ferrigno έως και σήμερα όπου ο δημοφιλής Phil Heath ανταγωνίζεται απέναντι στο Big Ramy ή τον Shawn Rhoden λίγα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Heath έχει όλο το μιντιακό πακέτο, μιγαδικά χαρακτηριστικά, ανοιχτά μάτια, πρόσωπο και κυρίως αναμφισβήτητη “αμπαλαρισμένη” μυϊκότητα. Δεν είναι “σκυλομούρης” και δεν είναι “μυϊκός χοντροκοπιάς”

Αυτό χρειάζονται οι κριτές και η Βιομηχανία του BODYBUILDING & FITNESS.

Πίσω από την Νίκη του Phil Heath

Τι βλέπουμε στην  παρακάτω φωτογραφία;

uns

Mία απονομή, στην αριστερή πλευρά ο γέρος με τα γυαλιά είναι ο David Pecker, το αφεντικό της American Media, του κολοσσού που πριν χρόνια εξαγόρασε τις εκδόσεις WEIDER, φιλοδοξώντας να γίνει η νέα fitness αυτοκρατορία, απ’ όταν το 1965 ο JOE WEIDER δημιούργησε τον διαγωνισμό του Mr. Olympia. (δείτε εδώ  American Media το μεγάλο Μυϊκό Αφεντικό)

Δίπλα είναι ο Jim Manion πρόεδρος της Εθνικής ομοσπονδίας των ΗΠΑ ή National Physique Committee (NPC) ένα “σκληρό αφεντικό” που ελέγχει την ομοσπονδία Bodybuilding & Fitness στις ΗΠΑ κατοχυρώνοντας εδω και χρόνια  το αποκλειστικό δικαίωμα να ελέγχει τους πάντες στις ΗΠΑ και να συνεργάζεται με την διεθνή ομοσπονδία της IFBB.

Δίπλα στο Νικητή ο πρώην αθλητής του NFL, παλαιστής  και νυν ηθοποιός Dwayne “Rock”  Johnson. Ένας τύπος που πουλά ένα επικερδέστατο “μιντιακό αντριλίκι” που αρέσει στους νεαρούς οπαδούς.  Η παρουσία του εδώ δίνει ένα κινηματογραφικό prestiz .

Πάρα δίπλα ο κοντούλης, είναι ο πρόεδρος της IFBB, ο Ισπανός Dr. Rafael Santonja, που μετά τον θάνατο του Ιδρυτή και πρόεδρου της Ομοσπονδίας Ben Weider ανέλαβε την ηγεσία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προσπαθώντας  “διπλωματικά” να συγκεράσει την πρώην Ανατολική κουλτούρα με την Δυτική φινέτσα.

33

Dwayne “Rock”  Johnson παίρνει βραβείο από τον David Pecker

Όλοι χρειάζονται τον Phil Heath, είναι το νέο πρόσωπο μετά τον έγχρωμο Mr. Olympia  Ronnie Dean Coleman. Έναν δυνατό “χωριάτη αστυνομικό” που ισοπέδωσε τους τίτλους του Mr. Olympia   αλλά δεν είχε την γοητευτική φινέτσα του Heath.


 

Είναι αλήθεια η βιομηχανία επιδιώκει εκτός από την μυϊκότητα και το πρόσωπο και την ομιλία, όλο το πακέτο, που θα είναι ικανό να γοητεύει τους οπαδούς.

Η κατάταξη :

  • Πρώτη θέση  Phil Heath – 2016 6X Mr. Olympia
  • 2η θέση  Shawn Rhoden
  • 3η θέση  Dexter Jackson
  • 4η θέση  Mamdouh Elssbiay (Big Ramy)
  • 5η θέση William Bonac

Όσο αναφορά την βαθμολογία

012

O Shawn Rhoden και ο Phil Heath

Στην δεύτερη θέση ήταν ο Shawn Rhoden που αν αντέξει, βαδίζει στα “μυϊκά χνάρια” του Phil Heath μια καλή ρεζέρβα για την βιομηχανία που τηρεί τις προϋποθέσεις.
Τρίτος Ο μυϊκός βετεράνος το “ξυράφι” Dexter Jackson που εδώ και χρόνια κοιτά στα μάτια μεγαλύτερους άντρες από αυτόν.

77

Phil Heath – Big Ramy – Shawn Rhoden

Τέταρτος ο “αρκουδιάρης”, ο τεράστιος Mamdouh Elssbiay (Big Ramy) που απειλεί το Αμερικανικό Όνειρο έχοντας όμως ελλειμματική μυϊκή λεπτομέρεια και προσδιορισμό και ταυτόχρονα τον βαραίνει η ανατολική κουλτούρα στα μάτια των φινετσάτων οπαδών.

oooo

Phil Heath – Shawn Rhoden – Dexter Jackson

Στην πέμπτη θέση ο έγχρωμος Ολλανδός William Bonac η ελπίδα της Ευρώπης απέναντι στις μυϊκές υπερκατασκευές. Τίμησε με την πέμπτη θέση την Ευρωπαϊκή προοπτική όπως έκανε και ο απέχων Γερμανός DENNIS WOFL που “σακάτεψε” τους σπονδύλους του στην προσπάθεια του να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό Bodybuilding. Δείτε επίσης εδώ: Dennis Wolf & IRON FIRE

kk

Dexter Jackson – William Bonac

Μπράβο στο θρύλο Κevin Levrone που προσπάθησε για την φήμη του

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ 

2016olympia_mbb

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα