Αρχική » Hwang Chul o κοκαλιάρης Κορεάτης που έγινε Μυϊκό Σύμβολο!

Hwang Chul o κοκαλιάρης Κορεάτης που έγινε Μυϊκό Σύμβολο!

by admin

Ο Hwang Chul ήταν ένας αδύνατος τύπος. Όπως αναφέρει κανείς δεν τον υπολόγιζε, κανείς δεν του έδινε σημασία …ήταν 57 κιλά. Στο supermarket, στο δρόμο, περνούσε απαρατήρητος. Από τότε έχουν περάσει 12 χρόνια σήμερα είναι 33 ετών και ζυγίζει στην off season 220 λίβρες. Τώρα είναι μυικά εντυπωσιακός. Στο παρακάτω video η καθημερινότητα του.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”r6lDYqfvH30″]

Ο Hwang ξοδεύει περίπου $ 509 για είδη παντοπωλείου τον  μήνα και ακολουθεί μια αυστηρή δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες.  Τα γεύματα του αποτελούνται  από μπανάνες, καφέ ρύζι, ροφήματα πρωτεΐνης, και συμπληρώματα. Τρώει μισό κιλό τροφής κάθε τρεις ώρες.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”2hpWOY9ENOs”]

Ο Hwang Chul έχει νικήσει σε μια σειρά από bodybuilding και fitness διαγωνισμούς σε όλη την Αμερική, όπως το 2014 το Musclemania Universe και το 2012 στο Musclemania World Championship. Πρόσφατα προσκλήθηκε να διαγωνιστεί στο “Asian Sensation”,  το “Asian Pride” και στο “Asian Arnold classic”

Είναι διάσημος για τους 8-pack κοιλιακούς του και ακολουθείται στο Instagram  από 345.000 οπαδούς.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”wQES1S3WBhA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα