Αρχική » Μυϊκοί Γαμπροί στην Παραλία!

Μυϊκοί Γαμπροί στην Παραλία!

by admin

Στον κόσμο των ανδρών αναγνωρίζεται ποιος αξίζει και ποιος δεν αξίζει. Στον κόσμο της φιγούρας ο οποιοσδήποτε μπορεί να παρουσιάζεται ως σκληρός μυϊκός άνδρας. Όταν υπάρχει και το συμφέρον τότε το φαινόμενο του Μυϊκού Γαμπρού απελευθερώνεται προκλητικά.

Μυϊκός Γαμπρός ναι! ψάχνω για διάσημες ή για γυναίκες με λεφτά

Σήμερα η ντόπα δεν είναι μόνο για τα “ σκληρά Ντούκια” είναι και το επικοινωνιακό διαβατήριο ώστε να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ως προπονημένο, σκληρό και πειθαρχημένο τύπο. Μια εικόνα που δημιουργεί  υποσυνείδητα την άποψη ότι σε διακρίνει η υπομονή η εγκαρτέρηση στην προσπάθεια, η αντοχή στον πόνο, με λίγα λόγια είσαι η εγγύηση του άντρα που στέκει βράχος στις δυσκολίες!

Αυτό πουλάς, εικονοκλαστικά, κυρίως σε γυναικεία πλάσματα που δεν γνωρίζουν τους αληθινούς συσχετισμούς στον κόσμο των αντρών.
Είναι αυτό που λέμε πρώτος στο χωριό τελευταίος στην πόλη!

Κάποιος θα αναρωτηθεί και τι ηθική αξία έχει αυτό; Σωστά καμία! Όταν μάλιστα εκτός από μυϊκή εμφάνιση εξελίσσεται κάποιος και σε σεξουαλική μηχανή λόγω της ενισχυμένης ντόπας το δόλωμα που ρίχνει είναι αρκετά ελκυστικό . Το πρόβλημα ξεκινά αργότερα, όταν καταρρεύσει η πλαστή του εικόνα.

Το σκεπτικό του Μυϊκού Γαμπρού

Το μυϊκό γαμπρό δεν το ενδιαφέρει εάν είσαι χοντρούλα, αδύνατη, ψηλή, κοντή,  ονειροπαρμένη, συντηρητική. Τον ενδιαφέρει να είσαι διάσημη ή πλούσια- αρεστή.

Κινησιολογικά, προβάλει τον ρόλο του σκληρού, άσχετα εάν  στον κόσμο των αντρών δύναται να τρώει φάπες! Στηρίζεται στο δικό του χημικό κομπρεσέρ που είναι δυνατό όσο διαρκεί η ντόπα. Αργότερα συζητιούνται τα προβλήματα.

 

11426457_1608395896084951_125239675_n
Ο Μυϊκός Γαμπρός κινείται εκεί που δεν υπάρχει ανταγωνισμός, όπως τα σκληρά γυμναστήρια  με  την συγκριτικά δυνατή προπόνηση,  δεν συχνάζει στα αντρικά σημεία, τα στέκια όπου υπάρχουν πιο δυνατοί από αυτόν. Δεν τον ενδιαφέρει το μοντέλο των αληθινών αντρών που δεν λιμπίζονται την φιγούρα ως μέσο κοινωνικής καταξίωσης!

Τον Μυϊκό Γαμπρό θα τον βρεις εύκολα, πάντα είναι αυτοκόλλητος δίπλα σε κάποια γυναίκα. Είναι το νέο fitness φαινόμενο, που κρατά την μυϊκή ισορροπία, στα πλαίσια ενός ευγενικού ζιγκολικού ιδεώδους!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα