Αρχική » Γιατί Dennis Wolf! Μην κάνεις το ίδιο με τον Coleman

Γιατί Dennis Wolf! Μην κάνεις το ίδιο με τον Coleman

by admin

Πιέζουν οι εταιρείες, πιέζουν οι οπαδοί, πιέζει και ο ίδιος σου  o εαυτός, μόνο που τα μυοσκελετικά όρια διαφοροποιούνται στα άτομα και στην χρονοεξέλιξη. Παράλληλα τα φάρμακα δημιουργούν σακάτηδες, αλλά και φινετσάτους ήρωες που ξεπερνούν τα όρια.

Τώρα τι ακριβώς συμβαίνει με το Dennis Wolf είναι αμφίβολο, κυρίως εάν στηριχτεί κάποιος στην άποψη που δημοσιεύτηκε ότι δηλαδή εδώ και καιρό υπάρχει τραυματισμός στους αυχενικούς σπονδύλους C4 και C7  ή στο μέσω της πλάτης.

hqdefault

Λειτουργία

Ο C4 είναι υπεύθυνος για την κίνηση του διαφράγματος (ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ)

Ο C7 Εκτείνει τον αγκώνα και τον καρπό

Επίσης παρατηρούμε σήκωμα των ώμων (C4) κάμψη του αγκώνα (C5), έκταση του καρπού (C6), έκταση του αγκώνα (C7).
Ουσιαστικά εχουμε κάκωση νωτιαίου μυελού που δύναται  να συμβαίνει λόγω σοβαρού πλήγματος στην σπονδυλική στήλη. Συχνά, αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός αυτοκινητικού ατυχήματος, πτώσης, πυροβολισμού, εργατικού ατυχήματος ή μπορεί να συμβεί από αθλητικά ατυχήματα.

rtΕάν υπάρχει εδώ πρόβλημα οι πόνοι στο κεφάλι είναι το λιγότερο.

  • Τραυματισμοί στο C4 οδηγεί σε σημαντική απώλεια της λειτουργίας των δικεφάλων και τους ώμων.
  • Τραυματισμοί στο C7 και Τ1 οδηγεί σε έλλειψη επιδεξιότητας στα χέρια και τα δάχτυλα, αλλά επιτρέπει την περιορισμένη χρήση των άκρων.

Ανάλογα με το νευρολογικό επίπεδο της βλάβης οι μύες που είναι υπεύθυνοι για την επέκταση του θώρακα, οι οποίες διευκολύνουν την εισπνοή, μπορούν να επηρεαστούν.

13938445_1141132759262326_5840576234375354114_n

Πρόσφατη φωτογραφία στις 17- 8-16 ο Dennis Wolf  κάνει ακτινογραφία

Γίνεται ακτινογραφία της σπονδυλικής στήλης, αξονική τομογραφία, μαγνητική τομογραφία, και υπερηχογράφημα των νεφρών και έλεγχος κλινικός για αναγνώριση της σοβαρότητας της βλάβης. Στους περισσότερους ασθενείς η  ανάκαμψη εμφανίζεται κατά τους πρώτους 6 μήνες.

13934770_1143944152314520_3870646296945947291_n

O Dennis Wolf με τον γιατρό

Τα σημεία καταγράφονται από ένα κλινικό ιατρό και τα συμπτώματα που βιώνει ένας ασθενής ποικίλουν ανάλογα με το που η σπονδυλική στήλη είναι τραυματισμένη και την έκταση της βλάβης. Αυτά καθορίζονται από τη νεύρωση της τραυματισμένης περιοχής του σώματος.

Προπόνηση;

Οι οπαδοί τον θέλουν, όπως και οι καναπεδάτοι κριτές, το ζήτημα είναι εάν τώρα μπορεί να ξεπεράσει το πρόβλημα, (είναι εκβιαστικά πιθανό) διότι σίγουρα αργότερα θα ξαναεμφανιστεί.
H πίεση δημιουργεί την αναγκαιότητα η λογική χωρά εδώ;

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα