Αρχική » Rick Collins ο Γοητευτικός Μυώδης δικηγόρος – ειδίκευση Ντόπα!

Rick Collins ο Γοητευτικός Μυώδης δικηγόρος – ειδίκευση Ντόπα!

by admin

Όλα είναι μια εικόνα και ένα αστραφτερό χαμόγελο. Συνδυάσετε τα, με Νομική Κατάρτιση και γοητεία και θα ανάβετε το τσιγάρο σας με δολάρια! Ο Rick εδώ και χρόνια βρήκε το κενό, είναι έξυπνος και με διορατικότητα, δεν περιφρόνησε τα Μυϊκά Ντοπαρισμένα θύματα πολύ περισσότερο τους καθοδηγητές,  steroid’s Ντίλερς.

Εδώ είναι το αθλητικό ψωμί που ο Rick τίμησε και εκτίμησε!

Οι Χημικοί Ντίλιγκερ, και οι αθώες τρυπημένες Κοκκινοσκουφίτσες!

Στις ΗΠΑ δεν μετρά τι δουλειά κάνεις , αλλά πόσα βγάζεις! είναι αδιανόητο φίλοι μου να είσαι lawyer (δικηγόρος) και να είσαι στην πείνα! Οι σπουδές είναι χρηστικό εργαλείο που σου δίνουν το δικαίωμα στο όνειρο.[quote]Εάν συλληφθείς για κατοχή (ή πώληση!) για Αναβολικά στεροειδή, η καλύτερη συμβουλή είναι να παραμείνεις σιωπηλός και να καλέσεις δικηγόρο![/quote]

Ο Rick Collins είναι μια δημοφιλής προσωπικότητα στην κοινότητα του bodybuilding και fitness. Σήμερα και αγαπημένο πρόσωπο της βιομηχανίας του αθλητισμού διότι αθωώνει ανθρώπους- αθώες Κοκκινοσκουφίτσες , αναγνωρίσιμες από το κοινό,  αλλά και άγνωστους Χημικούς Ντίλιγκερ.
Ουσιαστικά είναι η Νομική στήριξη στην Ντόπα!

RickCollinsLogo

rick-collins-interview_o

Ο Κύριος τέλειος

Get the Foremost Legal Authority on
Anabolic Steroids and PEDs on Your Side.
Call Rick Collins Today at 516-294-0300


Ο Rick είναι δικηγόρος, (Hofstra University School of Law, Hempstead, NY 5/1984) συγγραφέας, προπονητής φυσικής κατάστασης, αρθρογράφος  σε περιοδικό, οικογενειάρχης, πρώην Bodybuilder, ένας  διάσημος τύπος,  που έχει κερδίσει τη διάκριση «Fellow» από την ISSN (International Society of Sports Nutrition) και παράλληλα  αναγνωρισμένος στην διάσημη λίστα των δικηγόρων Martindale-Hubbell.

Επίσης ο Rick είναι ο επίσημος νομικός σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης IFBB και Γενικός Σύμβουλος στη Διεθνή Εταιρεία Αθλητικής Διατροφής.
10486414_10154067198288396_6396149667069663715_n
Μια άλλη ιδιότητα του Rick είναι η συγγραφή κειμένων για την μη ιατρική χρήση στεροειδών φαρμάκων. Έχει κάνει νομικές δημοσιεύσεις  στην Criminal Justice Journal of the New York State Bar Association και την δημοσίευση του Champion στην  National Association of Criminal Defense Lawyers.

Από την κοιλιά της Μαμάς του ήταν έτσι;

Ο Rick γοητεύτηκε από τις προσωπικότητες του BODYBUILING όπως ο Arnold  ή ο Frank Zane επιδιώκοντας την ανάπτυξη του σώματος και την προβολή σε τοπικούς αγώνες  στην Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ. Μόνο που αυτή η εμπειρία ήταν η αρχική εμβάθυνση στην κουλτούρα που αργότερα θα γινόταν  το υπερασπιστικό επάγγελμα της Χημικής ιδεολογίας.

Η Νεότητα είναι μια περίοδος δοκιμής , ο Rick δοκίμασε τις ικανότητες του και στην ηθοποιία έπαιρνε πολλά μαθήματα υποκριτικής  σε ρόλους που δεν ήταν και για Οσκαρ , έπαιξε σε θεατρικές παραστάσεις  και είχε ένα εμπειρικό πέρασμα στην σειρά ταινιών  ” Toxic Avenger “.
Ο Rick εργάστηκε και σαν Μπράβος , όπου αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και βία, όπως αναφέρει:  Όταν μεγάλωσα η σωματική βία ήταν πολύ πιο ανεκτή από ό, τι είναι τώρα. Πήρα μέρος σε αμέτρητες μάχες, όχι μόνο για να υπερασπίσω τον εαυτό μου, αλλά ακόμα πιο συχνά για να υπερασπίζομαι  τους άλλους. Μισούσα να βλέπω  ένα μεγαλύτερο παιδί να χτυπά ένα μικρότερο παιδί. Ίσως γι ‘αυτό και έγινα δικηγόρος υπεράσπισης!

alpha-male-challenge

Αργότερα έφτασε να κάνει και τρεις δουλειές, προπονητής σε γυμναστήριο, μπράβος τα Σαββατοκύριακα και υπάλληλος σε Οίκο Ευγηρίας τις Κυριακές! Όπως τονίζει.. εκείνη την περίοδο χρειαζόμουν τα χρήματα.

Το 2001 ήρθε η ουσιαστική αλλαγή η γνωριμία του με τον John Romano και τον Steve Blechman που του έδωσαν την προοπτική που ζητούσε . Ο πρώτος, σε θέματα νομικής στήριξης σε ζητήματα που αφορούσαν την χρήση των στεροειδών και ο δεύτερος την δυνατότητα της δημόσιας αρθογραφίας.[quote]Εδώ η νομική υπεράσπιση εμβαθύνει και σε στοιχεία δικαιωμάτων ελευθερίας της χρήσης, στα πλαίσια μιας υποκουλτούρας[/quote]

Ο Rick εκτίμησε το ψωμί του

Ο Rick Collins είχε δουλέψει καλά στο μυαλό του την χημική κουλτούρα, γυμνάστηκε, γνώρισε ανθρώπους και καταστάσεις , διέγνωσε αδυναμίες και ευκαιρίες,  είδε αυτό που δεν έβλεπαν ξεκάθαρα οι άλλοι
 If you’ve been busted for steroid possession — and you’re smart — you call the Long Island offices of Rick Collins.” — Eric Dexheimer, Denver Westword

Τι σημαίνει αυτό ; εάν είσαι έξυπνος  και έχεις πρόβλημα με τα στεροειδή θα καλέσεις το δικηγορικό γραφείο του Rick!

Δείτε ακόμη ένα μήνυμα:

If you’ve been arrested for a steroid case in America, or if you’ve tested positive for steroids as a doping violation, hire a lawyer who knows all about steroid cases.

Εάν έχετε συλληφθεί για στεροειδή ή έχετε χρησιμοποιήσει και σας έπιασαν ! τότε  χρειάζεστε έναν καλό δικηγόρο που να γνωρίζει τον Νόμο για τα Στεροειδή!

51CtV4NQXgL._SX368_BO1,204,203,200_

Εδώ δεν υπάρχουν ηθικά διλήμματα, αντίθετα υπάρχει μια κοινότητα, ομάδες ανθρώπων που ζητούν υπεράσπιση. Το 2002 ο εξέδωσε το Legal Muscle: Anabolics in America μια Νομική μυϊκή Γροθιά αμφισβήτησης, ήταν το πρώτο βήμα. (Μέσα σε αυτό αναγράφονται η ψυχολογία των αστυνομικών ανακρίσεων (τα μυστικά σχετικά με το γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των υπόπτων [84% σε μια έρευνα του 1994] παραιτήθηκαν από τα συνταγματικά τους δικαιώματα – ένα δυνητικά καταστροφικό λάθος!) εφήβοι και στεροειδή! στρατιώτες και στεροειδή! και πολλά, πολλά άλλα!)

Συμβουλή του Rick Collins

Εάν συλληφθείς για κατοχή (ή πώληση!) για  Αναβολικά στεροειδή, η καλύτερη συμβουλή είναι να παραμείνεις σιωπηλός και να καλέσεις δικηγόρο!

Ο Rick είναι ειδικός για να σε βγάλει έξω από την φυλακή

Αυτό που έκανε ο Rick Collins δεν ήταν απλά να υπερασπιστεί ένα χρήστη ή Ντίλερ στεροειδών αναβολικών φαρμάκων , πρωτίστως χειραγώγησε την ευκαιρία προάσπισης μιας μυϊκής κουλτούρας που έως τότε απαξιωμένη από την ηθική της κοινωνίας  και την νομική άγνοια των κατηγορουμένων έμοιαζε ανυπεράσπιστη.
Εδώ η νομική υπεράσπιση εμβαθύνει και σε στοιχεία δικαιωμάτων ελευθερίας της χρήσης στα πλαίσια μιας υποκουλτούρας.  Ταυτόχρονα αναδεικνύει και τη άγνοια του συστήματος που πολλές φορές τους τοποθετεί όλους στο ίδιο χημικό τσουβάλι.

Η σελίδα του http://www.steroidlaw.com/ είναι το σημείο αναφοράς της Νομικής  του Υπεράσπισης και ίσως θα έλεγα της  Χημικής Αντικουλτούρας.

image

Ιδιαίτερη σημασία δίνει ο Rick Collins στα στησίματα των παράνομων πωλήσεων αλλά και την παγίδευση που  αναφέρεται σε μια νομική υπεράσπιση, όταν ένα πρόσωπο διαπράττει ένα έγκλημα μόνο επειδή πιέστηκε ενεργά από την αστυνομία για να το κάνει. Ο Νόμος υπερασπίζει το άτομο (New York State Penal Law Section 40.05 defines the affirmative defense of entrapment.) και προστατεύει τους ανθρώπους που δεν έχουν προδιάθεση για διάπραξη ενός εγκλήματος.

Ο Rick Collins έχει προβληθεί στα δημόσια μέσα, όπως : USA Today , ESPN.com, The New York Times , Washington Post , Los Angeles Times , Village Voice , Salt Lake Tribune , Newsday.

Alpha-Male-Challenge-Book-Cover

Το 2009 εξέδωσε το Alpha Male Challenge ένα διαφορετικό βιβλίο για την ανάκτηση του Μυϊκού ανδρισμού και της ανάπτυξης. Ουσιαστικά μια σπουδή για αυτούς που έχουν την ανάγκη να είναι πιο άνδρες!

Arnold Sports Festival και Rick Collins

12321645_10153897135643396_1476865284845241601_n

Επίλογος

Όσοι με γνωρίζουν και με διαβάζουν εδώ και ένα χρόνο έχουν κατανοήσει, ότι δεν υπερασπίζομαι τα αναβολικά στεροειδή στα πλαίσια μιας υποκουλτούρας, μόνο που εδώ, ακόμη και ο χειρότερος Ντίλερ, έχει το δικαίωμα της νομικής υπεράσπισης η  διαφοροποίηση στην χημική κουλτούρα είναι κάτι διαφορετικό..

Δείτε επίσης εδώ Ψυχολογικά προβλήματα και προστασία απο χρήση στεροειδών φαρμάκων
face-x-599x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα