Αρχική » Τηλεοπτικό Νταηλίκι

Τηλεοπτικό Νταηλίκι

by admin

2016 ο εργασιακός μεσαίωνας αναδείχτηκε εμφαντικά, στην πρωινή εκπομπή ενός τηλεοπτικού σταθμού. Και συγκεκριμένα σε μια πρωινή εκπομπή. Εκεί ο Πρόεδρος Κοντομηνάς θεώρησε σκόπιμο να επιβάλει κουλτούρα σκέψης.

Είναι πρώτη φορά που με απασχολεί κάτι τέτοιο, αλλά στην Ελλάδα, όπου έχει καταρρεύσει ένα οικονομικό σύστημα, ο παράλληλος φαντασιακός πλανήτης του εγχώριου celebrity system αφυπνίστηκε, δημόσια, από την λεκτική σφαλιάρα του αφεντικού!

Ίσως έως και σήμερα δεν το είχε κατανοήσει το celebrity system, αλλά ότι λες, σωστό ή και ανόητο, τελικά ελέγχεται, από το αφεντικό!

Εδώ το ζήτημα δεν είναι εάν έχεις άποψη ως ηγέτης, που δύναται να είναι τεκμηριωμένη, αυτό που σε χαρακτηρίζει κυρίως εάν είσαι ηγέτης είναι, όχι τι λες, αλλά πως το λες! αλλά και πως συμπεριφέρεσαι  στους ανθρώπους.
Ακόμη και εάν οι συνομιλητές σου έχουν διαφορετική άποψη είναι sub culture να τους θεωρείς εγκεφαλικές μαριονέτες, που πρέπει να κινούνται στα δικά σου ιδεολογικά νήματα. Η οικονομική δύναμη (εγώ πλερώνω ρε!) είναι ικανή να σε κάνει εξουσιαστικό τύπο, ωθώντας σε ένα προφίλ κυριαρχικής προσωπικότητας-επιβολής, κάτι που  δεν χαρακτηρίζει τον χαρισματικό ηγέτη.

Παρακάτω η είδηση

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”YujhuHH4FN0″]

στο 6:00 λεπτό χάνει το δίκιο του!

«Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα»,

Παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην πρωϊνή εκπομπή του Alpha, Happy Day. Στην εκπομπή έπαιξε θέμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία.

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε μία άποψη για την οποία δέχτηκε επίθεση από τον Δήμο Βερύκιο. Η εκπομπή κόπηκε, πήγε σε διαφημίσεις και όταν επέστρεψαν ζήτησε να παρέμβει στον αέρα ο πρόεδρος του Alpha ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς. «Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου»,είπε ο πρόεδρος του ομίλου Demco. Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να τον διακόψει λέγοντας «Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» με τον Δημήτρη Κοντομηνά να της απαντά: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω». Ο πρόεδρος του Alpha απαρίθμησε την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και τόνισε ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους. «Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο. 

«Κυριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς. «Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα», συνέχισε.

«Ντροπή σας, γεια σας! Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος του Alpha πριν κλείσει η γραμμή.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα