Αρχική » *Halle Berry *Kate Hudson *Britney Spears & Δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων

*Halle Berry *Kate Hudson *Britney Spears & Δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων

by admin

Halle Berry, Kate Hudson, Britney Spears, έχουν μια κοινή διατροφική κουλτούρα. Είναι η δίαιτα, χαμηλή σε υδατάνθρακες. Ένα διατροφικό μοτίβο όπου ο στόχος είναι η μείωση ή  η διατήρηση του μειωμένου βάρους, αλλά και ταυτόχρονα η διατήρηση της ενεργειακής ισορροπίας στην καθημερινότητα.

Ο Διαβήτης της Halle Berry, η Ψυχική ηρεμία της Britney Spears, αλλά και η χορτοφαγική δίαιτα της Kate Hudson.. παρακάτω

 

Kate Hudson

kate-hudson-bikini-diet-workout-shape-2016

Kate Hudson -shape mag

Η Hudson ακολουθεί μια χορτοφαγική δίαιτα με στοιχεία «αλκαλικής δίαιτας»  ουσιαστικά μια προσπάθεια κατανάλωσης τροφών που περιλαμβάνει αλκαλικές τροφές  και λιγότερο όξινες τροφές. Οι αλκαλικές τροφές για παράδειγμα είναι τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, οι καρποί και συγκεκριμένα φρούτα.
Όπως Λαχανικά: Μαρούλι, Σπανάκι, Σπαράγγι, Ραδίκια ,Πράσo, Αγκινάρα, Φρέσκο κολοκυθάκι, Φασολάκια, Καρότο, Μπρόκολο, Ραπανάκι, Φρέσκο κολοκυθάκι, Λάχανο, Κόκκινο Λάχανο.
Φρούτα: Λεμόνι, Γκρέιπ φρουτ ,Λάιμ, Αβοκάντο, Ντομάτα,
Kαρποί: Αμύγδαλα

Αναφέρει η Kate Hudson «Έχω κόψει το κρέας από τα γεύματα μου. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έφαγα μια μπριζόλα».

Ταυτόχρονα έχει οργανώσει το διατροφικό της πλάνο στα 5 μικρά γεύματα φυτικής προέλευσης την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων ενός ροφήματος πρωτεΐνης για πρωινό και μιας σαλάτας για το μεσημεριανό γεύμα.

Δίνει έμφαση στην άσκηση του σώματος διότι την κρατά ψυχικά και σωματικά υγιή. Αγαπημένη της προπόνηση είναι το Pilates.

Η Kate έχει κάνει Pilates από την ηλικία των 19, και αγαπά την αίσθηση να μακραίνει και να τονώνει τους μυς της. «Είναι η προπόνηση όπου το σώμα μου ανταποκρίνεται πραγματικά. Είναι όλα σχετικά με το strengthening, έχουμε ευθυγράμμιση, επιμήκυνση της σπονδυλική μας στήλης, και ενίσχυση του πυρήνα μας (μέση). Μου αρέσει, επίσης, το TRX. Αλλά το Pilates είναι το καλύτερο! »

Halle Berry

Η Halle Berry στα 49 διατηρεί το σώμα της με μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες που περιλαμβάνει αμυλούχα λαχανικά και πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας. Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1, όταν ήταν 19 ετών.[quote]Η Halle Berry αντιπαθεί την προπόνηση! αλλά το κάνει για να κρατήσει τον διαβήτη της υπό έλεγχο[/quote]

Ο Dr. Richard Bernstein τονίζει: «Όπως είναι αντιληπτό οι Δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων διαχειρίζονται  καλύτερα το πρόβλημα του διαβήτη, επειδή εμποδίζουν τις απότομες αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα»

a44a3e506f93d5c058963dca5437523e

Halle Berry

Παράλληλα ένας άλλος επιστήμων και καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Dr. Ludwig επισημαίνει : «Οι Δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων προωθούν επίσης την ταχεία απώλεια βάρους, καταστέλλουν την όρεξη, και ενισχύουν την διάθεση»

Η Halle ασκείται μαζί με τον προπονητή της  συνήθως προπονείται για 90 λεπτά, πέντε ημέρες την εβδομάδα και η προπονητική της ρουτίνα περιλαμβάνει,  cardio exercise (τρέξιμο σε διάδρομο) και συνδυασμό cross-training calisthenics.

H Halle Berry αντιπαθεί την προπόνηση! αλλά το κάνει για να κρατήσει τον διαβήτη της υπό έλεγχο, δηλώνει: «Δεν μου αρέσει τόσο η προπόνηση. Αλλά αν έχω κολλήσει με την άσκηση κάθε μέρα και ταυτόχρονα λαμβάνω τα σωστά πράγματα στο στόμα μου, τότε μόνο ο διαβήτης μου θα παραμένει υπό έλεγχο».

Britney Spears

Η Britney πέρασε πολλά προβλήματα αν και πολύ μικρότερη είχε αρχικά φροντισμένη σιλουέτα, όπως ανέφερε ο μεταβολισμός της επιβραδύνθηκε μετά από δύο εγκυμοσύνες. [quote]Η Καθημερινή άσκηση είναι σημαντική για μένα τόσο ψυχικά όσο και σωματικά[/quote]

Η Britney αγαπά την διατροφή με υδατάνθρακες υψηλού γλυκαιμικού δείκτη και τα ζαχαρούχα τρόφιμα, αλλά συνήθως ακολουθεί μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, ειδικά όταν θέλει να αδυνατίσει.

Σήμερα  φροντίζει να ακολουθεί μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Χωρίς προϊόντα ζάχαρης και λιπαρά. Πρόσφατα με την κυκλοφορία του The Essential Britney Spears δήλωσε ότι η άσκηση είναι ένας τρόπος να μένει ήρεμη και ψυχικά υγιής.  «Η Καθημερινή άσκηση είναι σημαντική για μένα τόσο ψυχικά όσο και σωματικά»

CfO0cXlUsAAd7D_

Britney Spears – Happy Monday everyone!

Η Britney Spears τρέχει συνήθως στον διάδρομο ή το ελλειπτικό μηχάνημα στο σπίτι για να κάψει θερμίδες και να κρατήσει τους γλουτιαίους μύες καθώς και τα πόδια της  σφιχτά, συμπεριλαμβάνοντας και την μέθοδο της γιόγκα. Κυρίως όμως δίνοντας έμφαση στην δίαιτα με τα χαμηλά ποσοστά υδατανθράκων.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

  • Υπεύθυνος πωλήσεων –Promoter CHAMPION NUTRITION HELLAS από το1995 στο τομέα των Συμπληρωμάτων διατροφής, καθοριστική η συνεργασία μου με την CHAMPION NUTRITION και η γνωριμία με τον MIke Zumpano έναν από τους Ιδρυτές της διατροφής στις ΗΠΑ και αρχικά partner του Dan Duchaine για όσους γνωρίζουν την Dark Side . Εργάστηκα προωθώντας τις εταιρείες MLO, CHAMPION NUTRITION,ULTIMATE NUTRITION,UNIVERSAL NUTRITION, BEST BODY NUTRITION,SWANSON HEALTH PRODUCTS,IRONMAXX.
  • EDITOR www.bodyandstyle.net
  • ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΕΟΣΔ -IFBB Γ.Γ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -POLITICAL SCIENCE

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα