Αρχική » Robby Robinson o θρύλος Σήμερα στα 70 του χρόνια!

Robby Robinson o θρύλος Σήμερα στα 70 του χρόνια!

by admin

Ότι και να πεις για τον Robby Robinson είναι κατώτερο της προσφοράς του στο bodybuilding. O θρύλος Mr America, Mr International, Mr World, και Mr Universe ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε με τον Arnold Schwarzenegger στην ταινία του 1977 Pumping Iron. Για πολλά χρόνια ήταν ο training partner του Arnold.

rob-1

Ο Robby Robinson απεχώρησε από τους επαγγελματικούς διαγωνισμούς σε ηλικία 56 ετών! Το 2001.

Παρ όλα αυτά ο Mr  Lifestyle (το παρατσούκλι του) συνέχισε να γυμνάζεται, και να προωθεί την προπόνηση και την διατροφή, τασσόμενος κατά της χρήσης των στεροειδών φαρμάκων.

Σήμερα στα 70 του  χρόνια καλεσμένος του Mike Sullivan αποφάσισε να κάνει περιοδεία στην Βρετανία (Southport Theatre and Convention Centre ) όπου θα προσπαθήσει να μεταδώσει τις εμπειρίες του και την γνώση του στο κοινό.

rob-b

Robby Robinson Σήμερα στα 70 του χρόνια

Ο Robby  δηλώνει: «Είναι σίγουρο ότι  σε κάνει να νιώθεις καλά (bodybuilding) και σε κρατά  νέο. Είμαι πολύ πιο ενεργός και αρρενωπός από ό,τι οι περισσότεροι άνθρωποι της ηλικίας μου και αυτό είναι ένας λόγος που συνεχίζω να ασχολούμαι».

Ο Robby πέρασε πολύ χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο πολύ νωρίτερα στην καριέρα του και δηλώνει ότι είναι ευτυχής που βρίσκεται και πάλι στη χώρα.

“Επιστρέφοντας  στη δεκαετία του 1970, θυμάται :«η WBFF με είχε  φέρει  στο Λονδίνο για να ανταγωνιστώ με τον Bertil Fox και από τότε, εγώ πάντα ένιωθα σαν στο σπίτι μου εδώ! Θα μείνω στο Barford House, δεξιά είναι η παραλία και έχω πάρει ήδη πολύ ήλιο. Μου αρέσει ο καιρός εδώ, επειδή μεγάλωσα στο Tallahassee, όπου ο καιρός είναι παρόμοιος».

O Robby όπως ήταν στο παρελθόν

rrobinson0036

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα