Αρχική » Ο Bodybuilder Μανώλης Τζινίδης Δηλώνει Ξαφνιασμένος! για την δολοφονία.

Ο Bodybuilder Μανώλης Τζινίδης Δηλώνει Ξαφνιασμένος! για την δολοφονία.

by admin

«Ένας άνθρωπος με προβλήματα φυλάγεται και κρύβεται, ο Μιχάλης δεν κρυβόταν» λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr ο Μανώλης Τζινίδης

 

Συγκλονισμένος είναι ο κουμπάρος του επιχειρηματία Μιχάλη Γιατράκη που έπεσε νεκρός στις 00:55 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν άγνωστοι τον γάζωσαν με 14 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

«Ήταν ένας άνθρωπος που κανένας δεν είχε να πει το παραμικρό, οικογενειάρχης, αθλητικός τύπος και παρόλο που είχε νυχτερινό μαγαζί, το βράδυ ήταν σπίτι του. Στις έντεκα ήταν δηλαδή για ύπνο. Το πρωί στις 6 κάναμε προπόνηση. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό που να μπορώ να σκεφτώ, ήταν δηλαδή μάλαμα. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα», λέει χαρακτηριστικά ο κουμπάρος του 42χρονου επιχειρηματία, Μανώλης Τζινίδης.

Όπως τονίζει: «Ποτέ δεν μου είχε πει το παραμικρό, ότι με κυνηγούν, ότι έχω προβλήματα οτιδήποτε και βασικά και να υπήρχε πρόβλημα θα το είχα καταλάβει γιατί κάποιος που έχει πρόβλημα φυλάγεται και κρύβεται, ο Μιχάλης δεν κρυβόταν ποτέ από κανέναν, δεν είχε κάτι να κρύψει ούτε και να φοβηθεί».

Ο Μανώλης Τζινίδης ακόμη εξηγεί πως τον 42χρονο επιχειρηματία και πρωταθλητή του bodybuilding τον γνωρίζει πάνω από 25 χρόνια και παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή «χάθηκαν» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην πορεία ξεκίνησαν να κάνουν και πάλι στενή παρέα.

«Ήταν μία γνωριμία από παλιά, από τις αρχές του 1990, κάποια στιγμή βέβαια διακόψαμε λόγω υποχρεώσεων και τα τελευταία πέντε χρόνια ήμασταν σχεδόν συνέχεια μαζί  λόγω προπονήσεων», λέει χαρακτηριστικά και  συμπληρώνει: «Η κουμπαριά προέκυψε μετά από όλα αυτά που κάναμε παρέα. Δημιουργήθηκε μια φιλία και σαν άνθρωπος ήταν ιδανικός για κουμπάρος και του ζήτησα να με παντρέψει»

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα