Αρχική » Νεκρός ο bodybuilder Μιχάλης Γιατράκης

Νεκρός ο bodybuilder Μιχάλης Γιατράκης

by admin

Πανικός προκλήθηκε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα στον Άλιμο όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, κυριολεκτικά εκτέλεσαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του στριπτιτζάδικου “X-Bar” στην Λ. Συγγρού, Μιχάλη Γιατράκη.

AdTech AdΟι δράστες είχαν στήσει καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι του θύματος, επί της οδού Κεφαλληνίας 14. Την στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Jeep Cherockee, άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε ένα κλεμμένο μαύρο ΒΜW, το οποίο είχε κλαπεί στις 7 Απριλίου από την Νέα Σμύρνη και έφερε πλαστές πινακίδες, σταμάτησαν δίπλα του και κυριολεκτικά τον γάζωσαν με 14 σφαίρες από καλάσνικοφ.

 Συνέντευξη Bodybuilding.gr  Μιχάλης Γιατράκης  Ιούνιος 2015

 Ο Γιατράκης δέχτηκε όλες τις σφαίρες από την αριστερή πλευρά, δηλαδή από την πλευρά του οδηγού… με αποτέλεσμα τον σχεδόν ακαριαίο θάνατό του.

Ο Γιατράκης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε εκτίσει μάλιστα ποινή φυλάκισης την περίοδο 2004-2009. Οι άντρες της Ασφάλειας εκτιμούν πως τα πιθανότερα κίνητρα των δραστών ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά ή γυναίκες ή και συνδυασμό…

Έρευνα για την καθαρά μαφιόζικη εκτέλεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

πηγή news247.gr


Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης, αθλητής του body building και ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, έπεσε νεκρός, ενώ οι δράστες διέφυγαν μ’ ένα μαύρο κλεμμένο τζιπ που έφερε πλαστές πινακίδες. Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 00.55 στην οδό Κεφαλληνίας 14. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Το σημείο της επίθεσης αποκλείστηκε και δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση στους περαστικούς. Στον χώρο εντοπίστηκαν 14 κάλυκες από σφαίρες.

πηγή zougla.gr

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα