Αρχική » Το βρώμικο σάντουιτς του McDonald ‘s και ο Zara του fast food!

Το βρώμικο σάντουιτς του McDonald ‘s και ο Zara του fast food!

by admin

Πριν λίγο καιρό ένας νέος άντρας προκάλεσε τα McDonald ‘s και τα Starbucks, τελικά αν και δεν ανέτρεψε το παγκόσμιο διατροφικό fast food τους ανάγκασε να ανασκουμπωθούν διότι έχαναν πωλήσεις.
Πρόσφατα άνοιξε δικά του <υγιεινά > fitness culture fast foods μέσα στα καταστήματα Target στις ΗΠΑ Παράλληλα προτείνει την Freshii διατροφή με νέο κατάστημα μέσα σε γυμναστήριο στο( GoodLife Fitness club) του Οντάριο. Έγινε ο Μοδάτος διατροφικός τύπος, ο Zara του fast food!

nm

Παρακάτω το story

Ο τότε 23 ετών ιδρυτής της αλυσίδας  Freshii, Matthew Corrin πριν 11 χρόνια βρέθηκε σε ένα εμπορικό κέντρο στο Μανχάταν. Ήταν πεινασμένος, και αναζητούσε κάτι <γρήγορο> να καταναλώσει, ταυτόχρονα ένιωθε άρρωστος, από την κατανάλωση  τροφών σε λιπαρά, όπως το συγκεκριμένο που του προσφερόταν στο κέντρο. θυμάται: Σκέφτηκα την υπηρεσία, το branding, και το φαγητό ήταν κάτι ανιαρό, .Ήθελα μια καλύτερη εναλλακτική λύση.
(* Branding: αναφέρεται στη στρατηγική μιας εταιρείας ενώ το marketing στις τακτικές που θα ακολουθηθούν για να εφαρμοστεί αυτή η στρατηγική)

Στα, 29, ο Matthew Corrin μετακόμισε πίσω στο σπίτι του στον Καναδά και με τα λίγα χρήματα από τους γονείς του, άνοιξε το πρώτο Freshii , με πρώτη τοποθεσία το Τορόντο.

freshii_img01

Freshii

Τι είναι το Freshii; είναι κάτι απλό: custom-made υγιεινά τρόφιμα σε προσιτή τιμή. Η Παραγγελία είναι μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων στην οποία οι πελάτες επιλέγουν ένα τυλιχτό σάντουιτς, σούπα, σαλάτα, ή  ένα μπολ με τροφές  και  στη συνέχεια, δημιουργούν  το πιάτο τους με εκατοντάδες υγιείς επιλογές.bulk-box

Θέλουμε να εξαλείψουμε τη δικαιολογία ότι οι άνθρωποι δεν τρώνε καλά, διότι δεν υπάρχει τίποτα βολικό που θα τους βοηθά να το κάνουν  ή  διότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά , λέει ο Corrin. “Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις των χάμπουργκερ και της  πίτσας ή οι διατροφικές  έννοιες των ντόνατς. Εμείς σε απευθείας επαφή προτείνουμε το μενού Freshii, που προβάλει το ποσό των θερμίδων, του λίπους, της  χοληστερόλης, του νατρίου και της πρωτεΐνης”

Πριν από την δημιουργία  των Freshii, ο Matthew Corrin είχε περιορισμένη εμπειρία στις επιχειρήσεις.
Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Δυτικού Οντάριο, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη μετά από το κολέγιο για να κάνει την πρακτική του στο The Late Show με τον David Letterman. Αργότερα, εργάστηκε στις δημόσιες σχέσεις για τον Oscar de la Renta.

0111corrin
Το Freshii όταν άνοιξε πρώτη φορά  το 2005 είχε την ονομασία “Lettuce Eatery”και ο κόσμος έκανε ουρά για να δοκιμάσει την νέα διατροφική επιλογή. Σήμερα έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 100 περιοχές ανά τον κόσμο και  σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Ηνωμένες Πολιτείες, η Κολομβία, η Σουηδία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Ιρλανδία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με franchises υπό ανάπτυξη στη Γερμανία, την Γουατεμάλα και την Σαουδική Αραβία.
Το 2015, η εταιρεία άνοιγε 2 νέα καταστήματα την εβδομάδα και είχε φθάσει συνολικά  τα 160 καταστήματα σε 13 χώρες. To 2016 ήδη τα 200 καταστήματα.

88

Steve Easterbrook

Σε προκαλώ Mr. McDonald ‘s !

Ο  Matthew Corrin πρόσφατα πρότεινε στον Steve Easterbrook Διευθύνοντα Σύμβουλο της McDonald να πηγαίνουν στην επιχείρηση μαζί! Αιτιολογώντας πως το σπίτι του Big Mac έχει επηρεαστεί τα τελευταία χρόνια από το διατροφικό style του Freshii στα fast food: το μενού του Freshii  είναι υγιή, βολικό και θρεπτικό!
Η πρόταση του χαρακτηρίστηκε αναιδής!

Ο Matthew Corrin συνέχισε, και με ανοιχτή επιστολή του το Μάιο στον CEO των McDonald Steve Easterbrook τους πρότεινε την τοποθέτηση ενός co-branded καταστήματος Freshii, μέσα  στα McDonald ‘s, πριν από την εξόδο! Ο Matthew Corrin ορκίστηκε ότι η κίνηση αυτή θα αυξήσει τις πωλήσεις  των καταστημάτων McDonald κατά 30 % στην  προσπάθειά του να αποδείξει ότι προς όφελος όλων τα  fast food και τα φρέσκα τρόφιμα θα μπορούσαν να συνυπάρχουν. παραπομπή εδώ Fox channel

Κάτι βγήκε από αυτό

Η επακόλουθη δημοσιότητα απέδωσε για τα  Freshii, ακόμη και τα McDonald ‘s και τα Starbucks  που αναγκάστηκαν και διαφοροποίησαν περαιτέρω τα μενού τους, προσθέτοντας  περισσότερα  και υγιή στοιχεία.
Τα Freshii το 2016 ανοίγουν παντού, 6 κάθε εβδομάδα! με άνοδο πωλήσεων, και ο Matthew Corrin δηλώνει : Όσο μπορούμε  περισσότερο μας να φέρουμε  υγεία και ευεξία στις μάζες, τόσο περισσότερο που θα έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία,” Ο 34 ετών σήμερα Corrin, είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του. “Η υγιεινή διατροφή είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, σε αυτό επικεντρωνόμαστε. Όταν βλέπετε να το κάνουν κα οι <γίγαντες> που είναι θαυμάσιο (εννοεί τα McDonald ‘s και τα Starbucks) δίνουν  στους ανθρώπους πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα, κάνοντας τα προσιτά, διευκολύνοντας παράλληλα και με τις τιμές, αυτός είναι ο λόγος που έγραψα στον Steve.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”p5qWf9T1h1U”]

Ο Μοδάτος διατροφικός τύπος ο Zara του fast food!

Η καινοτομία αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής των Freshii  προσπαθώντας να εμπλέξει και τους καταναλωτές σε αυτό . Αλλάζουν κάποια tips του μενού πέντε φορές το χρόνο, εφαρμόζοντας τις αρχές της ταχείας μόδας! – κατά την οποία οι ιδέες για τα πιο trendy αντικείμενα ένδυσης  επηρεάζονται από τα show της  υψηλής ραπτικής, τίθενται σε μαζική παραγωγή και αποστέλλονται στα καταστήματα μέσα σε λίγες εβδομάδες – κάπως έτσι λειτουργούν και τα εστιατόρια με τις αλλαγές.

Προσπαθούμε να είμαστε ο Zara του fast food, δήλωσε ο Corrin. Στα Zara θα έχουν τα βασικά ενδύματα, αλλά κάθε 70 ημέρες φέρνουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, της τάσεις της εποχής, για να κρατήσουν το brand name, έτσι  έχουν γίνει ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές μόδας στον κόσμο.

δείτε επίσης εδώ : Τι ωραία πλαστικά φαγητά μου προσφέρεις!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα