Αρχική » Ο FDA ενημερώνει προσοχή σε Συμπλήρωμα με σιβουτραμίνη

Ο FDA ενημερώνει προσοχή σε Συμπλήρωμα με σιβουτραμίνη

by admin

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο FDA <βγάζει λαυράκι> το ζήτημα είναι πότε, και εδώ, θα καταλάβουν τι γίνεται; στην Ελλάδα της κρίσης, oπου έχει γεμίσει ο τόπος από εταιρείες τρέχα γύρευε, με νεόκοπους προωθητές συμπληρωμάτων-πωλητές (δεν μπορούσα να βρω εργασία ρε φίλε!  και τώρα πουλώ συμπληρώματα) προτείνοντας υγεία, σε κόσμο που δεν έχει ιδέα τι χρησιμοποιεί ..

Αξία έχει στο τέλος να διαβάσετε την σημείωση του FDA, που αδυνατεί! να ελέγξει ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ .” o FDA δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει και να εντοπίσει όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν”. συμπεράνετε τώρα και εσείς τι γίνεται στην GRIECHENLAND το 2016 … του Κουτρούλη ο fitness Διατροφικός γάμος!

Η είδηση για το ENVY BP που περιέχει την σιβουτραμίνη.

[03/28/2016] Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συμβουλεύει τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να χρησιμοποιούν ENVY BP, ένα προϊόν που προωθείται και πωλείται για την απώλεια βάρους σε διάφορες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων της  www.purelysimpleweightloss.com, και ενδεχομένως σε κάποια site λιανικής πώλησης.

ucm492744

Η εργαστηριακή ανάλυση του FDA επιβεβαίωσε ότι  το ENVY BP περιέχει σιβουτραμίνη.
Η σιβουτραμίνη είναι μια ελεγχόμενη ουσία που αφαιρέθηκε από την αγορά τον Οκτώβριο του 2010 για λόγους ασφαλείας. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο για τους καταναλωτές επειδή η σιβουτραμίνη είναι γνωστό ότι αυξάνει σημαντικά την πίεση του αίματος ή και τον ρυθμό των παλμών. Ενέχεται  σημαντικός κίνδυνος από την χρήση του σκευάσματος  για τους ασθενείς με ιστορικό στεφανιαίας νόσου, συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας, αρρυθμιών, ή εγκεφαλικό επεισόδιο. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει, με τρόπους που απειλούν τη ζωή, με άλλα φάρμακα που ο καταναλωτής μπορεί να λαμβάνει.

Οι επαγγελματίες υγείας και οι ασθενείς ενθαρρύνονται να αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες ή παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση του προϊόντος  στον FDA συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα  MedWatch Online Voluntary Reporting Form

Σημείωση: Αυτή η ειδοποίηση είναι να ενημερώσει το κοινό για μια αυξανόμενη τάση των διατροφικών συμπληρωμάτων ή συμβατικά τρόφιμα με κρυμμένες φαρμακευτικές και χημικές ουσίες. Τα προϊόντα αυτά συνήθως προωθούνται για σεξουαλική ενίσχυση, για απώλεια βάρους, και την ανάπτυξη μυών του σώματος και συχνά απεικονίζονται ως “όλα φυσικά.” Ο FDA δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει και να εντοπίσει όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν ως συμπληρώματα διατροφής που έχουν δυνητικά επιβλαβή κρυμμένα συστατικά. Οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτικοί πριν από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος στις παραπάνω κατηγορίες.

δείτε επίσης εδώ 

Το συμπλήρωμα του θεού! Ο στόχος είναι τα λεφτά! Έτσι είπε η Μαμά Εταιρεία, έτσι είπε ο Μπαμπάς Αφεντικό.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα