Αρχική » Γιατί Crossfit?

Γιατί Crossfit?

by admin

Γιατί σαν το CrossFit δεν έχει!!!

Και εξηγώ. Το CrossFit είναι ένας τρόπος ενδυνάμωσης που πλέον έχει εξελιχτεί σε άθλημα. Είναι συνεχώς εναλλασσόμενες λειτουργικές ασκήσεις σε υψηλή ένταση και σύντομο χρονικό διάστημα. Και εκεί είναι όλη η μαγεία του! Η εναλλαγή ασκήσεων και ερεθισμάτων στον εγκέφαλο είναι που το κάνει ξεχωριστό!

Θανάσης Ζησιοπόυλος

Απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις ηλικίες. Από παιδιά 5 χρονών ως παιδιά 65-75-85… κ όσο βαστά η ψυχούλα μας. Δεν έχει καμία σχέση το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης. Το προγράμματα κ η ένταση της προπόνησης προσαρμόζεται ανάλογα στις δυνατότητες μας. Γιατί έχει πάντα κάτι νέο, κάτι διαφορετικό να σου δώσει. Γιατί θέτεις πάντα καινούργιους στόχους, ανταγωνίζεσαι πρώτα απ όλα τον ίδιο σου τον εαυτό και θες να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, τα όρια σου! Γιατί όσο ατομικό άθλημα κ αν είναι, άλλο τόσο ομαδικό πνεύμα υπάρχει στην προπόνηση! Γιατί ποτέ μα ποτέ καμία προπόνηση δεν είναι ίδια ούτε με την προηγούμενη, ούτε με την επόμενη. Τέλος γιατί είναι το ασφαλέστερο άθλημα – τρόπος ενδυνάμωσης, σε επόμενο άρθρο θα το αποδείξω αυτό σαν φυσικοθεραπευτής που είμαι..

 Θανάσης Ζησιόπουλος

Επισκεφτείτε ένα CrossFit box, μόνο εκεί κάνουν CrossFit κανονικό, δοκιμάστε να κάνετε διάφορα workouts, δύναμης, κάρδιο, ενόργανης και ” μιξαρισμένα” .νιώστε λίγο απ την ένταση και την γλυκιά πίεση ενός πραγματικού WOD και πιστέψτε θα το ερωτευτείτε…!

Σαν το CrossFit και σαν την Χαλκιδική δεν έχει!!! Μερικές δοκιμές θα σας πείσουν…

Θανάσης Ζησιόπουλος

  • Πτυχιούχος φυσιοθεραπευτής
  • Kick boxing trainer (World Profi kick bixing Association)
  • CrossFit level 1 trainer
  • Υπεύθυνος Αποκατάστασης ΠΑΕ Αρης 2004-2008 Υπεύθυνος Αποκατάστασης Α.Σ. Αρης 2007-2011
  • Ιδρυτής και υπεύθυνος προπόνησης Underground Box «Crossfitaris» γυμναστήριο CrossFit
    Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης θυρα 2 Τηλ.επικοινωνίας 69469408086946940808

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα