Αρχική » Θέμα διαχείρισης των προπληρωμένων συνδρομών από τα γυμναστήρια

Θέμα διαχείρισης των προπληρωμένων συνδρομών από τα γυμναστήρια

by admin
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, κο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ



Ύστερα από την αναφορά του Υπουργού Ανάπτυξης, κου Άδωνι Γεωργιάδη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, σχετικά με το θέμα διαχείρισης των προπληρωμένων συνδρομών από τα γυμναστήρια και την αναγνώρισή του ότι τα γυμναστήρια έχουν πληγεί βάναυσα από την πανδημία, καθώς και τη δήλωσή του ότι τα γυμναστήρια θα στηριχθούν ιδιαίτερα από την Πολιτεία, αντιπροσωπεία του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ κλήθηκε και συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, κο Σωτήρη Αναγνωστόπουλο.
Στη συνάντηση, από πλευράς του Υπουργείου Ανάπτυξης παρευρέθηκαν ο κος Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και δυο υψηλόβαθμα στελέχη, ενώ τον ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Γκόβας, ο Γενικός Γραμματέας Δώρος Κλεοβούλου και ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Γκουργκούλιας.
Στη διάρκεια της συνάντησης οι παράγοντες του Υπουργείου αναφέρθηκαν σε όλο το φάσμα της υποχρέωσης των γυμναστηρίων για το σχετικό θέμα και ανέλυσαν το τι προβλέπει σχετική Υπουργική Απόφαση και ο νόμος για την προστασία των καταναλωτών, ενώ παράλληλα, εξέφρασαν την κατανόησή τους για τις απεριόριστες δυσκολίες που συναντούν σήμερα τα γυμναστήρια.
Από την πλευρά, της, η αντιπροσωπεία του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ, κατέθεσε τις θέσεις του Συνδέσμου και δεσμεύθηκε να ενημερώσει τα μέλη του με επιστολή, στην οποία θα αναφέρονται η σχετική Υπουργική Απόφαση, ο ισχύων νόμος για την προστασία των καταναλωτών, καθώς και οι προβλεπόμενες κυρώσεις για τα γυμναστήρια που δεν θα συμμορφωθούν σε αυτά.
Η συνάντηση κατέληξε στη συμφωνία των δυο πλευρών για εξομάλυνση της κατάστασης και πιθανή μελλοντική συνάντηση σε περίπτωση που προκύψει ανάλογη ανάγκη.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων σύνταξε πλήρες σχέδιο ενημέρωσης των ιδιοκτητών γυμναστηρίων με αναλυτικές πληροφορίες και συγκεκριμένη οδηγία, την οποία απέστειλε στους γυμναστηριούχους.

Συνάδελφοι, η όλη κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή και όσοι για διάφορους λόγους δεν έλαβαν την ενημερωτική επιστολή μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συνδέσμου στο τηλέφωνο 210-9765100, προκειμένου να τους επαναπροωθηθεί.

Tα γυμναστήρια έχουν πάρει συνδρομές που εκκρεμούν

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα