Αρχική » Ο Έλληνας Bodybuilder η τεστοστερόνη οι συμμορίες

Ο Έλληνας Bodybuilder η τεστοστερόνη οι συμμορίες

by admin

Ενας σκληρός αυστραλός μαφιόζος με καταγωγή από τον Λίβανο, ήταν ο στόχος της έκρηξης στο υπαίθριο πάρκινγκ, που προκάλεσε αναστάτωση στη Γλυφάδα.

Η δράση και η ζωή του θυμίζουν αστυνομική ταινία με το όνομά του να έχει εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις. Πρόκειται για τον αρχηγό της  εξαιρετικά βίαιης συμμορίας μηχανόβιων που ελέγχουν τον υπόκοσμο της Αυστραλίας, των Comancheros, με τον ο A.J.M να μην διστάζει να ποζάρει φορώντας τα μπουφάν με τα σύμβολα της συμμορίας του.

Πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του στη φυλακή, αλλά ήξερε να ξεγλιστρά. Ενώ είχε κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και δολοφονία, ενώ ήταν και είναι σε πόλεμο με τον νυν αρχηγό των Comancheros, κατάφερε να φύγει από την Αυστραλία, να ζήσει για λίγο στο Ντουμπάι και στην συνέχεια να βρεθεί στην Ελλάδα.[quote]Ο Έλληνας πάλι, που κατηγορήθηκε μόνο για παράνομη διακίνηση τεστοστερόνης τα έλεγε όλα στον Λιβανέζο[/quote]

Η ιστορία του ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του 80 όταν καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ως ένα από τα ηγετικά στελέχη του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών της Βικτώρια που είχαν συλληφθεί με ηρωίνη αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα 16 χρόνια που έμεινε στην φυλακή τον έκαναν ακόμα πιο σκληρό και σε αυτό τον βοηθούσε και η εμφάνισή του. Τον Ιούλιο του 2003 βγήκε από την φυλακή και οι αρχές δεν τον άφηναν από τα μάτια τους. Σε μια από τις παρακολουθήσεις στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ο A.J.M ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την Βαρκελώνη. Συνταξιδιώτης του ένας άνδρας με το όνομα Ρίτσαρντ Γκελεμάνοβιτς. Επάγγελμα: αστυνομικός.

Παρά τις πολλές επιχειρήσεις που είχαν γίνει για τη σύλληψή του καμιά δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο A.J.M ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αστυνομικούς.

Με ύψος 1,90 και βάρος 145 κιλά ο Άντριου Τέιτ, ήταν από τους αστυνομικούς που οι συνάδελφοί του θα ήθελαν να είναι στο πλευρό τους πριν από μια επιδρομή. Είναι γεγονός πως ακόμα και οι πιο σκληροτράχηλοι ληστές και κακοποιοί δίσταζαν να αντισταθούν όταν έβλεπαν τον πανύψηλο ντετέκτιβ τον οποίο αποκαλούσαν «το κτήνος».

Ο Άντριου Τέιτ εκεί γνώρισε έναν Έλληνα, πρώην μπόντι μπίλντερ ο οποίος είχε κάνει το σπίτι του γυμναστήριο και είχε παρτίδες με δυο συμμορίες μηχανόβιων, τους Comancheros και τους Rebels.

Ο Τέιτ ζήτησε τεστοστερόνη που δίνεται όμως μόνο με συνταγή και ο Έλληνας ήθελε πληροφορίες για να τις πουλήσει στους φίλους του του υποκόσμου. Και τις πήρε. Όμως, ο Τέιτ ήταν μόνο ένα μικρό κομμάτι του παζλ της διαφθοράς στην αστυνομία. Ο Έλληνας πάλι, που κατηγορήθηκε μόνο για παράνομη διακίνηση τεστοστερόνης τα έλεγε όλα στον Λιβανέζο.[quote]Στην Μελβούρνη ήταν κολλητός με όλη την λεγόμενη καλή κοινωνία. Δικηγόρους, διάσημους αθλητές και ισχυρούς επιχειρηματίες[/quote]

Ο Λιβανέζος στα τέλη του 2019 έγινε ο ηγέτης και ουσιαστικά πρόεδρος των Comancheros της Βικτώρια της πιο ισχυρής συμμορίας της Αυστραλίας με το όνομά της να είναι γνωστό στον υπόκοσμο. Ο Λιβανέζος, πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ήταν ένας πολυεκατομμυριούχος με μεγάλη περιουσία και επιχειρήσεις. Είχε μεταξύ άλλων μυστικά μερίδιο σε ένα μεγάλο στριπτιζάδικο και είχε αγοράσει μια τεράστια φάρμα όπου εξέτρεφε πανάκριβα αραβικά άλογα.

Από την άλλη η αστυνομία στη Βικτώρια, πίστευε πως είχε παραγκωνίσει τον Μικ Γκάτο τον μεγαλύτερο γκάνγκστερ της Αυστραλίας. Η ζωή που έκανε ήταν κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχη. Ήταν φίλος με ζάμπλουτους σεΐχηδες της Μέσης Ανατολής και στην Μελβούρνη ήταν κολλητός με όλη την λεγόμενη καλή κοινωνία. Δικηγόρους, διάσημους αθλητές και ισχυρούς επιχειρηματίες. Και φυσικά και με ανώτατα στελέχη της αστυνομίας.

Λέγεται μάλιστα ότι ο Λιβανέζος στον γάμο του στο Crown Casino τον Δεκέμβριο του 2010 κάλεσε πολλούς αστυνομικούς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πόσο δικτυωμένος ήταν.

Όλοι είχαν πάει με ψεύτικα ονόματα. Όταν επίσης μαζί με αστυνομικούς που είχε στην δούλεψή του και κυρίως τον Γκελεμάνοβιτς, πήγαν στο τραπέζι που έκανε ένας κοινός τους φίλος για την βάφτισή του παιδιού του, σε διάσημη ελληνική ταβέρνα της Μελβούρνης.

Ως το 2012 κανείς δεν μπορούσε να ακουμπήσει τον Λιβανέζο. Ο A.J.M ήξερε πότε πρέπει να εγκαταλείψει την Αυστραλία και βρέθηκε το 2013 στο Ντουμπάι. Ποτέ δεν σταμάτησε να ασκεί επιρροή στους Comancheros, ενώ επεκτάθηκε και στη Ρωσία.

Τότε αντιλήφθηκε ότι πρέπει να φύγει από το Ντουμπάι με την Αθήνα και τη Γλυφάδα να είναι ο νέος του σταθμός. Φαίνεται πως έχει πολλούς εχθρούς που βρήκαν τα ίχνη κάτι το οποίο εξηγεί και το σημερινό χτύπημα. Ήθελαν να  τον δολοφονήσουν ανατινάζοντας την πανάκριβη Porsche του με τον ίδιο μέσα σε αυτήν, όμως δεν τα κατάφεραν…

 

Σημείωση : Τα αυστραλιανά μέσα αναφέρουν..ΟAmad ‘Jay’ Malkoun εξετάστηκε στο νοσοκομείο και έφυγε με ιδιωτικό αυτοκίνητο, προφανώς κατά των παραγγελιών των γιατρών.

Μπορεί ο ίδιος να θέλησε να αποτραβηχτεί από το παρελθόν του, όχι όμως και οι εχθροί του. Γι’ αυτό και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν πείθονται από την πρώτη κατάθεση που έδωσε, νοσηλευόμενος με εγκαύματα και θλαστικά τραύματα στο Ασκληπιείο της Βούλας. «Δεν έχω εχθρούς, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος το έκανε. Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Δεν είχα αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση το τελευταίο διάστημα, ούτε είχα δει κάποιον να με παρακολουθεί, ενώ κανείς δεν με είχε απειλήσει» φέρεται να ανέφερε ο A.J.M.

Malkoun, a former president of the Comancheros gang, left Melbourne several years ago and moved to Dubai. Greek police said they were actively working with Australian police and Interpol on the case.

Around two years ago Malkoun arrived in Athens. However Greek police said he had no visible business interests in Greece.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα