Αρχική » Hadi Choopan βράσε ρύζι!..προπονητηλίκια και διπλωματία

Hadi Choopan βράσε ρύζι!..προπονητηλίκια και διπλωματία

by admin

Ο Ιρανός μέχρι την τελευταία στιγμή έλπιζε, να διαγωνιστεί στο Mr Olympia 2018, αυτό φάνηκε με την τωρινή του δήλωση, και σίγουρα υπολόγισε και στην νέα του συνεργασία με τον διάσημο ιρανοαμερικανό  γκουρού των μυών Hany Rambod, που τον παρέλαβε έτοιμο μυικά και καθοδηγεί ήδη τον Phil Heath και τον Jeremy Buendia.

Σε μικρότερη και μεγαλύτερη κλίμακα το deal είναι γνωστό, ο αθλητής εκγυμνάζεται από ένα γκουρού, σπονσοράρεται από ένα πρωτεινά ώστε φίλαθλοι και οπαδοί να αγοράσουν προϊόντα. Σε ποιο προχωρημένο επίπεδο οι “πελάτες”  ζητούν συμβουλές και βιοχημικά βελτιωτικά με τα oποία θα προσπαθήσουν να μοιάσουν στο ίνδαλμα τους που έχει υπογράψει την συμφωνία.

Όμως εδώ κυριαρχεί η απογοήτευση ο γκουρού  προπονητής αλλά και επιχειρηματίας πρωτεινάς Hany Rambod δεν μπόρεσε να μεσολαβήσει για τον συμπατριώτη του ιρανό που έμεινε για ακόμη μια φορά στα κρύα του λουτρού, δηλώνοντας πως κανείς δεν θα καταφέρει να τον αντικαταστήσει στη σκηνή.
I am confident no one would be able to fill my spot!
Sometimes phenomenal must be presented when they deserve to!
I am sure my spot is reserved!

Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους όσους είναι εφησυχασμένοι,  διότι αντιλαμβάνεται κάποιος πως όταν γυρίσει την πλάτη ο μέντορας λέει ..κοίτα εγώ αυτό τον έφτιαξα! τώρα δώσε αυτά που σου ζητώ για να φτιάξω και σένα! …Και τρέχουν οι ….πελάτες για να τα οικονομά αυτός, ενώ ο αθλητής έχει συχνή επικοινωνία με τον ενδοκρινολόγο.

δείτε επίσης εδώ Hadi Choopan δώσε του Βίζα
ο καλύτερος προπονητής θα είσαι!

BOSS-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα