Αρχική » Τσόντα και αναβολικά; η ΤΑΣΗ που ελκύει μνηστήρες

Τσόντα και αναβολικά; η ΤΑΣΗ που ελκύει μνηστήρες

by admin

Κάποιοι θα γελάσουν αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα νέο φιλοσοφικό ρεύμα. Μετά την χασικλίδικη νοοτροπία που μπήκε και στο bodybuilding (δες εδώ Χασικλής & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη;) τώρα έχουμε τον συνδυασμό Τσόντα – Ντόπα και Κοπάνα! (το κοπάνα προσδιορίζει την δυναμική)

Γνώρισμα των φιλοσοφημένων ανθρώπων αλλά και των ελίτ είναι να κρίνουν τις μάζες, κοινώς το λαουτζίκο που ποτέ δεν θα τα καταφέρει να φτάσει σε υψηλά επίπεδα στοχασμού!

Εδώ έχουμε δυο άντρες bodybuilders που αν και ελίτ, είναι μέσα, μαζί με το λαό τους, και εφαρμόζουν πιστά μια πανάρχαια – πρωτόγονη κουλτούρα, όπου οι μυώνες προβάλλονται και ως θελκτικό στοιχείο για σαρκική επικοινωνία. Η Ντόπα βοηθά σε αυτό!

Πρώτος ο Pj Braun Πρόεδρος, CEO και founder της Blackstone Labs. Ο Pj Braun πρώην συνεργάτης του Aaron Singerman που σπονσοράριζε τον αδικοχαμένο bodybuilder  Dallas Mc Carver, που έφυγε στον άλλο κόσμο, είναι ένας σπόνσορας με υπαρξιακές ανησυχίες.

Τον βλέπουμε να χρησιμοποιεί ως μοντέλα θελτικά baby’s που όλο νάζι προβάλουν τα συμπληρώματα διατροφής του, αλλά και Μιλφάρες στα όρια της τσόντας ως μια νεωτεριστική προσπάθεια προβολής των σκευασμάτων.

[pp_gallery gallery_id=”55141″ width=”200″ height=”200″]

Δεύτερος ο επιστήμονας Dr.Tony Huge, ο κοσμογυρισμένος bodybuilder που βάζει τις φιλενάδες του να του εγχύνουν αναβολικά στεροειδή στο σώμα του. Ο Δόκτωρ Tony έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες της Νοτιοανατολικής Ασίας που τις παίρνει στο κρεβάτι του για να συζητήσουν διάφορα φιλοσοφικά ζητήματα που άπτονται μεταξύ της επικούριας φιλοσοφίας και της αρχαίας ηδονιστικής σχολής (η τελευταία υπήρξε και στην αρχαία Ελλάδα)

Εδώ ο Δόκτωρ Tony  σε δράση η baby mama του κάνει ένεση στο κρεβάτι!ο ίδιος δηλώνει:  … My saturday night with babymama after playing with Baby Cali all evening. Now the adults get to play. This is the hopefully final version of the site enhancement after 2 years of experimentation. So it’s also a night of celebration.

εδώ χαρακτηριστικές φωτογραφίες 

[pp_gallery gallery_id=”55116″ width=”200″ height=”200″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα