Αρχική » Το 80% των μη φαρμακευτικών σκευασμάτων είναι νοθευμένα και με μικρότερες δοσολογίες

Το 80% των μη φαρμακευτικών σκευασμάτων είναι νοθευμένα και με μικρότερες δοσολογίες

by admin

Κυριολεκτικά γίνεται της «κακομοίρας», δεν ομιλούμαι για την ταινία του Χατζηχρήστου ! αλλά για την ελληνική πραγματικότητα, εν έτη 2019. Τα Ανδρογόνα /Αναβολικά /Στεροειδή έχουν κυριαρχήσει. Ηθοποιοί, Τραγουδιστές , Μοντέλα, personal trainers,  παρουσιάστριες κοινωνικών εκπομπών, αθλητές,  χημικο/τροποποιούνται στα πλαίσια μιας ελκυστικής fit εικόνας. H διακίνηση των φαρμάκων είναι πολυεπίπεδη, και διαφοροποιείται,  σε ποιοτικές βαθμίδες. Άλλα steroid drugs  παίρνει  ο φτωχός, άλλα ο προνομιούχος, το μόνο σίγουρο, πως πολλοί τρίβουν τα χέρια τους με την χημική ανάπτυξη. Στο χώρο του bodybuilding συμβαίνουν παρόμοια φαινόμενα “μαγειρικής αλχημείας”, νεοσπούδαστοι  και ηλικιωμένοι μάγοι προσφέρουν τα δικά τους φάρμακα με νέα brand name, αλλά κάποιοι δεν πρόκειται να βρουν ποτέ το φως τους.

Ο Γιατρός /bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος είναι συγκλονιστικός, συγκεκριμένα δηλώνει: Το έχω πει ξανά, πως τα φάρμακα σε πάνε στο επόμενο επίπεδο, όμως δεν αρκούν για να σε βγάλουν πρωταθλητή.

Εάν τα φάρμακα δεν αποτελούν σοβαρή παράμετρο, ας τα βγάλουμε από την εξίσωση τότε και να δούμε πως γίνονται αυτοί που θαυμάζουμε.

Φυσικά υπάρχουν μέτριοι με φάρμακα, όμως δε γυμνάζονται χρόνια και χωρίς ένταση.

Και η δίαιτα τους είναι άγνωστη.

Όμως έχω δει άτομα να μεταμορφώνονται με φαρμακοδιεγερση πολύ πιο σύντομα σε σχέση με άλλους μεθοδικούς.

Όπως και να εξελίσσονται μεθοδικοί ύστερα από τον πρώτο τους κύκλο.

Μην είστε απόλυτοι, όλα έχουν το ρόλο τους.

Άλλα χωρίς αναβολικά κλπ δεν κάνεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

Τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές δειλών.

ΥΓ: Δεδομένου ότι 80% των μη φαρμακευτικών σκευασμάτων είναι νοθευμένα και με μικρότερες δοσολογίες, είναι προφανές γιατί κάποιοι κύκλοι δεν αποδίδουν!…


Δείτε επίσης εδώ 

Έρευνα Αναβολικά στεροειδή στο διαδίκτυο
πώληση / αγορά μια εύκολη υπόθεση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα