Αρχική » Τουλιάτος στο MD Έδωσε απάντηση για τα ληγμένα ΑΑΣ

Τουλιάτος στο MD Έδωσε απάντηση για τα ληγμένα ΑΑΣ

by admin

Οι χρήστες των ΑΑΣ είναι αποφασισμένοι και θέλουν να μάθουν τα πάντα ακόμη και τα ληγμένα αναβολικά στεροειδή!  μπορούν να εγκιβωτιστούν με αυτά που δεν είναι ληγμένα;  O βιοπαθολόγος και bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος απαντά στην ερώτηση που τίθεται στο 12:38 εάν τα αναβολικά στεροειδή είναι ασφαλή αφότου έχουν λήξει, και ποιο είναι το ασφαλές χρονικό περιθώριο για να χρησιμοποιηθούν.

Καταρχάς ο Γιώργος Τουλιάτος επισημαίνει ότι είναι μια καλή ερώτηση,  τονίζοντάς πως έξι μήνες είναι αρκετοί μετά την exp ημερομηνία, ενθυμούμενος ταυτόχρονα έναν χρήστη στην Ελλάδα που χρησιμοποιούσε ληγμένα! και τα αποτελέσματα ήταν καλά, ο Ron Harris κεντρική φυσιογνωμία στο MD παρατηρεί ότι το φάρμακο εάν είναι σε γυάλινη σκευασία, μακριιά από την θερμότητα και το φως, δύναται προς χρήση, ο ίδιος το είχε πράξει!  (13:30) επιλεκτικά, αν και δεν είναι οπαδός της πολυφαρμακίας συνολικά ως χρήση για κάθε ανάγκη,  για την μυώδη κουλτούρα δεν είχε δισταγμό και δοκίμασε τα ληγμένα! τονίζοντας ότι οι ημερομηνίες λήξεις είναι ενδεικτικές, όντας συντηρητικές διότι το προϊόν δρα 1 – 2 χρόνια μετά την λήξη του!

Ο  Τουλιάτος δηλώνει ότι μετά την ημερομηνία λήξης το φάρμακο χάνει μέρος της ισχύς του, ενώ ο Ron Harris ανταπαντά πως τα 200 χιλιοστόγραμμά μπορεί να γίνουν 150 μετά το πέρας δυο ετών από την λήξη αλλά είναι καλύτερο από το τίποταδεν θα το πετάξετε στα σκουπίδια αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα