Αρχική » Τουλιάτος “Η συμβουλή μου είναι να έχετε έναν καλό λόγο για τη Χρήση Ντόπας!”

Τουλιάτος “Η συμβουλή μου είναι να έχετε έναν καλό λόγο για τη Χρήση Ντόπας!”

by admin

Η Τριβή του γιατρού bodybuilder με την κριτική που αφορά την ανάπτυξη της μυϊκής κουλτούρας συνεχίζεται …στο forum του   Muscular Development
http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/165542-PED-questions-for-Dr-George-Touliatos …  http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/165550-The-Ronline-Report-with-Dr-George-Touliatos … http://forums.musculardevelopment.com/showthread.php/165550-The-Ronline-Report-with-Dr-George-Touliatos?fbclid=IwAR2dlyN1KHUd01YO_tbNWQiicUUubbwi7YhBoBp_hyMbrpxeQGjsXlV8xpg

όπως και στο Τ- Nation όπου δηλώνει:  Η χρήση στεροειδών μπορεί να γίνει το θεμέλιο της νεολαίας, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο. Η καρδιαγγειακή νόσος είναι η κύρια αιτία θανάτου, ενώ ο καρκίνος είναι η επόμενη . Η χρήση στεροειδών έχει οφέλη στα συστήματα. Οστεοπόρωση, αναιμία, καχεξία και υπογοναδισμός είναι τα κύρια συμπτώματα που θεραπεύονται.
Ωστόσο, η κατάχρηση οδηγεί σε πληθώρα παρενεργειών, που έχουν επίσης εργογονικές επιδράσεις. Η χρήση στεροειδών σε μακροπρόθεσμη βάση είναι μια μορφή κακομεταχείρισης , όπως και η τάση έκρηξης τους  για μικρό χρονικό διάστημα.

Η χρήση στεροειδών μοιάζει με την αγορά με πιστωτική κάρτα: αγοράζετε τώρα, αλλά πληρώνετε το λογαριασμό αργότερα. Μεταξύ των κορυφαίων 100 bodybuilders από το 1950, σχεδόν  το 20% είναι νεκροί και πολύ λίγοι κατάφεραν να φτάσουν τα 80 χρόνια. Από το 2011 περίπου δέκα επαγγελματίες bodybuilders έχουν πεθάνει από διάφορες αιτίες και ηλικίες μεταξύ 25/45. Το πρώτο γνωστό θύμα ήταν το 1996, ο Andreas Muntzer. Το 1993, ο Mohammed Benaziza πέθανε από διουρητική κατάχρηση, σπιρονολακτόνη. Τα στεροειδή είναι ένα ζήτημα δημόσιας υγείας και ένα γεγονός. Ως εκ τούτου, είναι πιο ρεαλιστικό να επιμορφώνονται , να ενημερώνονται και να συμβουλεύονται έναν ανοιχτόμυαλο γιατρό, αντί να δαιμονοποιούν και να καταδικάζουν τη χρήση τους. Σε σύγκριση με άλλες ουσίες όπως ο καπνός, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, τα AAS φαίνεται να είναι λιγότερο επιβλαβή στατιστικά. Ο λόγος ίσως είναι ότι το κάπνισμα, το ποτό και το σνιφάρισμα  συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στην κοινωνία, σε αντίθεση με τη χρήση στεροειδών που έρχεται σε κύκλους με χρήση on / off.

Αυτό που διαφοροποιεί ένα φάρμακο από το να γίνει δηλητήριο είναι η κακομεταχείριση . Ωστόσο, οι κανόνες πρόληψης είναι το κλειδί της μακροζωίας. Με άλλα λόγια, να γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε, για να αποφύγετε τις πιθανές παρενέργειες. Η δυσλιπιδαιμία και η στεφανιαία νόσος, η υπερτροφία της αριστερής κοιλίας, η καρδιομυοπάθεια, η υπέρταση, τα εγκεφαλικά επεισόδια, η αρρυθμία, η ηπατίτιδα πελλίωσης, ηπατόμα, σπειραματική σκλήρυνση, σωληνωτή νέκρωση, καλοήθης προστατική υπερπλασία, ακμή, γυναικομαστία, ανδρογενική αλωπεκία, υπογοναδισμός, ψύχωση, επιθετικότητα , ενδομυϊκό απόστημα, πολυκυτταραιμία, βαθιά φλεβική θρόμβωση, κολπίτιδα, αποφρακτική άπνοια ύπνου.

Αυτές είναι μερικές από τις διάφορες παρενέργειες που έρχονται με την κατάχρηση χρόνου και δόσης. Ορισμένες είναι αναστρέψιμες, μερικές δεν είναι. Ως γιατρός και πρώην αγωνιστικός  bodybuilder, η συμβουλή μου είναι να έχετε έναν καλό λόγο αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε.


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα