Αρχική » Τουλιάτος εξέφρασε άποψη για να βοηθήσει τον bodybuilder Χρήστο Πιστόλα!

Τουλιάτος εξέφρασε άποψη για να βοηθήσει τον bodybuilder Χρήστο Πιστόλα!

by admin

Ο Γιατρός – bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος εξέφρασε άποψη, ενώ παράλληλα όπως δηλώνει είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον bodybuilder Χρήστο Πιστόλα που κατετάγει 14ος στον διαγωνισμό των μυών George Farah Classic 2018.
O Τουλιάτος επισήμανε πως τα εσωτερικά όργανα καρδιά, νεφρά, συκώτι  χρειάζονται συντήρηση, όπως ένα αυτοκίνητο! Ενώ παράλληλα ανέφερε πως πρότεινε στον Πιστόλα να βάλει πιο καθαρό όγκο μυών στο σώμα του. Επίσης τόνισε πως πρέπει να ξεκουράσει τους υποδοχείς του!

Παρακάτω η δήλωση του

Γιώργος Τουλιάτος Η φετινή του παρουσία,βασιζόταν στην έξτρα γράμμωση και το διαχωρισμό,σκληράδα σε σχέση με την περσινή του παρθενική εμφάνιση στο Σαν Μαρίνο.
Και πράγματι αυτή η ελάττωση των 2.5 κιλών σχεδόν,του έδωσε ένα conditioning από τα καλύτερα του αγώνα,που θύμιζε εκείνο του 2016 όταν κέρδισε στην Αθήνα την επαγγελματική του κάρτα.
Φυσικά αυτό κόστισε με μάζα που ήταν εμφανές από πέρσι,αλλά πέρσι δεν είχε τις κόντρες σε γλουτούς και τις βαθιές γραμμές στους τετρακέφαλους,μηριαίο δικέφαλο.
Προσωπικά πιστεύω ότι εάν καταφέρει σε βάθος χρόνου να προσθέσει πέντε κιλά,διατηρώντας αυτή τη φόρμα,θα καταφέρει να πλασαριστεί σε μια εξάδα.
Αυτό που θα πρότεινα είναι να βάλει πιο καθαρό όγκο με λιγότερα περιττά κιλά,κάτι που θα κάνει και πιο εύκολη τη φάση της δίαιτας,αλλά σίγουρα θα του διασφαλίσει μια καλύτερη υγεία στο αυξημένο βάρος.
Και όπως του τόνισα στο τηλέφωνο απόψε,καλό θα είναι να δώσει λίγο ξεκούραση στους υποδοχείς του και να μην μπει στην αγχώδη διαδικασία έξι μήνες όγκο κι έξι μήνες γράμμωση.
Είναι καλύτερα να φτάσεις 110 κιλά με 5% λίπος,παρά 125 κιλά με 15%,που στην πορεία δεν ξέρεις τι θα μείνει,η πολύμηνη δίαιτα θα σε κουράσει και εάν το κάνεις γρήγορα θα χάσεις μυικό ιστό.
Φυσικά αυτό προυποθέτει υγεία,τόσο σε μυοσκελετικό επίπεδο και σε οργανικό.
Που σημαίνει πως μετά τα τριάντα ο σκελετός δεν είναι το ίδιο ανθεκτικός στα φορτία και οι χρόνιες επιβαρύνσεις δρουν αθροιστικά.
Πιθανοί τραυματισμοί να επηρεάσουν την προπόνηση με λιγότερα κιλά και άλλη τεχνική.
Αλλά βεβαίως και τα εσωτερικά όργανα (καρδιά,ήπαρ,νεφροί) που απαιτούν καλή συντήρηση σαν ένα αυτοκίνητο που κάνει τα σέρβις του σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Η πρόληψη είναι το κλειδί για τη διάρκεια και θέλει προσοχή σε όλα τα επίπεδα (διατροφή,συμπλήρωμα,τρόπος ζωής,εξετάσεις).
Το προσόν του είναι το νεαρό της ηλικίας του και η δυνατότητα να κάνει το επάγγελμα του απερίσκεπτος.
Σίγουρα έχει επενδύσει πολλά και ακολούθησε πιστά το όνειρο του εδώ και εννέα χρόνια.
Του εύχομαι καλή τύχη και να προσέχει την υγεία του,είναι υποσχόμενος και ταλαντούχος.
Βελτιώσεις έχουν γίνει,ενώ υπάρχουν κι άλλα περιθώρια.

δείτε επίσης εδώ 

Πιστόλας είναι απογοητευμένος από τη Βαθμολογία!

PISTOL-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα