Αρχική » Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

by admin

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης.  Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5/12 στις 10 το πρωί φοιτητές και απόφοιτοι της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του ΑΠΘ με τελική κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Οι φοιτητές και απόφοιτοι θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο, όπως τονίζουν, εξομοιώνει την πανεπιστημιακή τους κατάρτιση με τη δευτεροβάθμια ή μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση, υποβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα πτυχίο ΑΕΙ, «πυροδοτεί» εξελίξεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Φοιτητών και Αποφοίτων ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης

Η αρχική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα του Βενιζέλου (10:00) την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018. Με τελική κατεύθυνση το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Η προσπάθεια είναι αποκλειστικά μιας εθελοντικής ομάδας ενεργών φοιτητών και αποφοίτων του ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης χωρίς την ανάμειξη καμίας πολιτικής παράταξης!

Ως απόφαση της άτυπης-εθελοντικης επιτροπής εκπροσώπησης των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων με αφορμή το νέο νομοσχέδιο που τίθεται σε διαβούλευση με τίτλο
<< Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις>> δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης!

Οι παριστάμενοι καλούνται να φορούν αθλητική φόρμα και να έχουν σφυρίχτρες ως “σύμβολο” των γενικότερων κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων φοιτητών και αποφοίτων του ΣΕΦΑΑ Θεσ/κης.

Ευπρόσδεκτος είναι και οποιοσδήποτε άλλος εργασιακός κλάδος που θέλει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα