Αρχική » Σεξισμός και πρωτεΐνες

Σεξισμός και πρωτεΐνες

by admin

H FIBO δεν είναι το  αθλητικό γεγονός που ήταν παλιά, έχει αλλάξει, έχει μετασχηματιστεί, διότι ο σφοδρός ανταγωνισμός των νέων εταιρειών έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του διεκδικητικού marketing. Οι παλιότεροι επιχειρηματίες και έκθετες θυμούνται ένα διαφορετικό εκθεσιακό περιβάλλον, όπου κυρίως κυριαρχούσε η προβολή των εκθεμάτων και η ενημέρωση από τα στελέχη των εταιρειών. Σταδιακά με την πτώση του ανατολικού μπλοκ και κυρίως με την εισδοχή φιλόδοξων εταιρειών από νέες χώρες η προβολή της σάρκας απέκτησε νέο σημασιολογικό περιεχόμενο. Οι μυώνες ήταν το αυτονόητο, όμως ο σεξισμός ήταν η νέα τάση που τελικά επιβλήθηκε. Είναι το νέο modus operandi, όπου δυτικοί και πρώην ανατολικοί ανταγωνίζονται.

Θελκτικά baby’s κοίτα τον ποπό μου!

Εμπειρία ζωής, είσαι στο stand μιας εταιρείας πρωτεϊνών, το ημίγυμνο γυμνασμένο baby σε προσκαλεί να δοκιμάσεις την πρωτεΐνη του, φορά ένα μαγιό που το συνδυάζει με ψηλοτάκουνα υποδήματα, λες και είναι στην μπάρα του club, σου χαμογέλα και σου προσφέρει σε ένα πλαστικό ποτηράκι το δυναμωτικό ρόφημα!

Πρωτεΐναδες  έβαλαν τις γυναίκες μπροστά

Οι μυώνες είναι πια κουραστικοί, δεν φτάνουν! ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ οι άντρες κατέβηκαν από την σκηνή και ποζάρουν δίπλα σου, έγινε συνηθισμένη πράξη, οι πρωτεΐνάδες  τα big boss το κατανόησαν, ο κόσμος θέλει μαζί με τις πρωτεΐνες.. κώλους και βυζιά!

Προσχηματικά είναι για τις πωλήσεις

Εάν ρωτήσεις θα σου απαντήσουν πως αυτό είναι στα πλαίσια μιας προώθησης, τίποτα περισσότερο, αν και παρ ταύτα τα ηδονιστικά μηνύματα της σάρκας που κινείται πέρα δώθε πυροδοτούν σκέψεις για πορνογραφική ταινία. Η Βιομηχανία των πρωτεϊνών – αθλητικών ειδών, ξεπέρασε και την αυτοκινητοβιομηχανία, εκεί κρατούν κάποια προσχήματα, εδώ έχουμε ένα μυθοπλαστικό χαρμάνι όπου ανακατεύτηκαν αναβολικά, πρωτεΐνες, αρώματα και κραγιόν.

Η ΕΙΣΒΟΛΗ με τους αγώνες BIKINI από χιλιάδες νεαρές γυναίκες  που δεν τα καταφέρνουν στο modelling αποτέλεσε τον αγωνιστικό προθάλαμο (η χαρά πολλών καψούρηδων) για τσέχες, ρωσίδες, σλοβάκες, γερμανίδες, η έκθεση των μυών προχώρησε παραπάνω, προέβαλε μαζί με την αγωνιστική σάρκα και το σεξιστικό profile. Είναι το σύμβολο που ελκύει τους εν δυνάμι καταναλωτές.


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα