Αρχική » Σβαρτσενέγκερ ο παχουλός γιος σου είναι το αγόρι της μαμάς!

Σβαρτσενέγκερ ο παχουλός γιος σου είναι το αγόρι της μαμάς!

by admin

Τι γίνεται εδώ;  Ο γιος του Arnold  δεν αξιοποιεί τα γενετικά χαρακτηριστικά, αυτά για τα οποία πολλοί άντρες κάνουν χημικό χαρακίρι. Τα ξένα media τον χαρακτηρίζουν ως Μαμάκια boy ! Συγκεκριμένα Δημοσιεύουν :

Ο γιος του Arnold Schwarzenegger (71 ετών ) είναι απίστευτα λιπώδης! Ο Κρίστοφερ, ηλικίας 21 ετών, ήταν πάντα το “αγόρι της μαμάς! Παρόλο που ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του bodybuilding επέμενε ότι όλα τα παιδιά του ζούσαν μια αθλητική και υγιεινή ζωή, ο νεώτερος απόγονος κρύφτηκε πίσω από τις φούστες της μητέρας του! και αποκόπηκε  από την προπόνηση. Ξέφυγε  στο φαγητό και έφτασε τα  140 κιλά.

Ο Christopher Schwarzenegger, ηλικίας 21 ετών, δεν μπορεί να κινηθεί σχεδόν λόγω της τεράστιας κοιλιάς του. Αν τον βλέπατε στο δρόμο, δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε ότι ο πατέρας του είναι ο διάσημος πρωταθλητής του bodybuilding Arnold Schwarzenegger. Ο Christopher φωτογραφήθηκε από παπαράτσι σε μια παραλία στο Cabo San Lucas, με τη μητέρα του και την αδελφή του Μαρία Shriver Katherine (29 ετών) η οποία συνοδευόταν από τον φίλο της Chris Pratt (39 ετών). Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τέσσερις άνθρωποι πέρασαν το νέο έτος εδώ, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια προτίμησε να παραμείνει στις ΗΠΑ. Ήδη από την ηλικία των 16 ετών, ο Κρίστοφερ άρχισε να αυξάνει  το βάρος, επειδή κατανάλωνε  συνεχώς παγωτό και fast-food  όσο ήταν μπροστά στην τηλεόραση.[quote]Ο Γιος δεν αξιοποιεί τα γενετικά χαρακτηριστικα του μυώδους πατέρα [/quote]

Το 2014, ο αδελφός του, Ο Patrick παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι ο Little Christopher είναι ένας μεγάλος οπαδός ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού και ξοδεύει ώρες να παίζει με φίλους στο διαδίκτυο. Ντροπαλός και αποτραβηγμένος, ο Κρίστοφερ δεν έχει θεαθεί  από τους παπαράτσι με άλλες  γυναίκες παρά τη μητέρα του και τα αδέλφια του. Ο Christopher είναι 1,81 μέτρα ψηλός και ζυγίζει σχεδόν 140 κιλά. Στο τέλος του γυμνασίου, ο νεαρός της οικογένειας Schwarzenegger ήταν 100 κιλά.

Η Maria Shriver, κόρη της αδελφής, John F. Kennedy, παντρεύτηκε τον Arnold Schwarzenegger το 1986 στο Hyannis Port της Μασαχουσέτης. Έχουν τέσσερα παιδιά μαζί: τον Katherine, 29, την Christina, 27, τον Patrick, 25, και τον Christopher, 21. Το 2011, η Maria Shriver κατέθεσε διαζύγιο, αλλά ακόμη και σήμερα το διαζύγιο δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουν μια κοινή περιουσία που εκτιμάται στα 450 εκατομμύρια δολάρια και αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίο ζουν χωρισμένοι αλλά παντρεμένοι. Ο Άρνολντ έχει 21χρονο γιο με την υπηρέτρια, Mildred Baena, που ονομάζεται Joseph. Επί του παρόντος, ο 71χρονος ηθοποιός ζει με την 43χρονη προπονήτρια  γυμναστικής Heather Milligan.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα