Αρχική » Σβαρτσενέγκερ έκανε χαζούλικες ερωτήσεις μήπως και ακούσουν οι εξαρτημένοι

Σβαρτσενέγκερ έκανε χαζούλικες ερωτήσεις μήπως και ακούσουν οι εξαρτημένοι

by admin

Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει περιουσίες από τα αναβολικά στεροειδή, άλλοι από τις βιταμίνες – πρωτεΐνες και άλλοι ως καθοδηγητές / μέντορες. Λόγω ότι αυτό το τσίρκο θα πνίξει σε λίγο την πρωταρχική ιδεολογία του bodybuilding  και την ίδια την βιομηχανία, o Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ προβαίνει δημόσια σε αφελείς ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τόσες πόσες ώρες προπονήθηκε ο νικητής του Arnold Classic 2019 ή το πόσο χρόνο διέθεσε για το ποζάρισμα του.
Κάποιοι θα γελάσουν διότι και δικαίως θα σκεφτούν η χημική ντόπα να είναι καλά!… πράγματι ως μια μηχανιστική – αυτοματοποιημένη αντίδραση έχει το λογικό της υπόβαθρο, όμως! Στην ζωή δεν είναι όλα πουτάνα μαγαζί! Εύκολα θυμίζει το φαινόμενο της εγκληματικότητας όπου λόγω του φόβου καλό θα είναι να κουβαλούν όλοι οι πολίτες και ένα «Μάγκνουμ»  κάτω από την μπλούζα τους! ..πολύ επικίνδυνο.

Το ίδιο ως μια απόλυτη επικίνδυνη σκέψη θα μπορούσε να εδραιωθεί και ως αντίληψη και εδώ, στη κουλτούρα των μυών …χτυπάτε ντόπα έως τα αυτιά και ότι γίνει!  Όμως το μόνο που θα γίνει είναι να καταντήσουν πολλοί άνθρωποι τα πιονάκια των  steroids ντίλερ, ασχέτων και σχετικών.

Ο Σβαρτσενέγκερ ρωτά 4:22 ρωτά στο πληθυντικό για την προπόνηση, όπως και στο 4:30 σε ποιον τύπο προπόνησης έδωσε έμφαση ο νικητής Brandon Curry.

Στο 5:04 λεπτό  o Σβαρτσενέγκερ ρωτά πόση ώρα έκανε ο πρωταθλητής  προπόνηση και στο  8:24 πόση ώρα έκανε ποζάρισμα; Ναι προσπαθεί να το σώσει ! με δημόσιες αφελείς ερωτήσεις μια σωκρατική μέθοδο ερωτήσεων, μήπως και βγει συμπέρασμα και «σφηνωθεί»  στα μυαλά όλων αυτών που το  μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η φτηνή και αποδοτική ντόπα …


Δείτε επίσης εδώ 

Brandon Curry Κατέκτησε
το Arnold Classic 2019 στις ΗΠΑ

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα