Αρχική » Πως μπορώ να πουλήσω μούρη και να έχω μυϊκό κέρδος – χρήμα

Πως μπορώ να πουλήσω μούρη και να έχω μυϊκό κέρδος – χρήμα

by admin

Μπορείς και εσύ να κάνεις ένα φυτώριο ντόπας στο χωριό σου, ή στη συνοικιακή γειτονιά σου. Φόρα παντελόνι ¾ να φαίνεται η γάμπα, Αγριοκούρεψε το μαλλί στα πλαίσια της New Wave μόδας και φόρα ένα εντυπωσιακό φανελάκι με έντονο χρώμα.

Κινήσου σε δημοσιοσχετίστικα πλαίσια με επισκέψεις σε διαγωνισμούς σώματος και παίξτο φίρμα μέντορας , ενώ παράλληλα κάνε επαφές με άτομα του χώρου που θα είναι οι προμηθευτές σου στη νέα επιχειρηματική σου προσπάθεια.

Κάνε σύνθημα σου τον νεολογισμό..στοχοπροσήλωση !

Οι φωτογραφίες με προσωπικότητες της μυϊκής κοινότητας θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα στερεότυπο μιας ελκυστικής εικόνας, που θα πουλήσει κερδοφόρα στις συνειδήσεις των παιδιών της γειτονιάς , αλλά και στις γυναίκες που έχεις βάλει στο μάτι.

Στην σύγχρονη επαναστατική πραγματικότητα όπου οι δεξιοί έγιναν αριστεροί, και οι αριστεροί έγιναν  δεξιοί, δεν χρειάζεται να αποδώσεις εξηγήσεις σε κανέναν! διότι όπως αντιλαμβάνεσαι ζεις το πραγματικό μπάχαλο και το μόνο που θα πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι, εάν φαίνεται καλά η ξυρισμένη σου γάμπα και εάν τα γυαλιά ηλίου είναι στην επικαιρότητα.

δείτε επίσης εδώ  

Πως θα κλέψεις το αφεντικό σου
στο Πρωτεινομάγαζο!
PROTEIN-SHOP-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα