Αρχική » Πλουσιόπαιδο bodybuilder VS Φτωχόπαιδο bodybuilder

Πλουσιόπαιδο bodybuilder VS Φτωχόπαιδο bodybuilder

by admin

Εδώ δεν είναι μια περιγραφή που αφορά τους Gym junkies του γυμναστηρίου. Νεαρούς άντρες και Juniors που τους διακρίνει η ματαιοδοξία και η διέγερση από την χημική εξάρτηση.

Δεν αφορά όλους αυτούς που με τσαμπουκαλίδικο επιτηδευμένο style αυτό -προβάλλονται στο γυμναστήριο και στα social media Ναι ! και εγώ τα κατάφερα χημικο-τροποποιήθηκα !  Θαυμάστε έγινα μυώδης.

Πλουσιόπαιδο bodybuilder VS Φτωχόπαιδο bodybuilder

Συζήτηση πριν χρόνια με Ντούκι bodybuilder …και τι να κάνω αυτοί παίρνουν πολύ αυξητική!
Μια φράση από έμπειρο τύπο που είχε τις διαστάσεις τα προσόντα και το πείσμα, είχε φτάσει σε επίπεδο αλλά η ζωή τον πέταξε έξω οικονομικά. [quote]το στερεότυπο είναι πλούσιος άρα είναι και βουτυρομπεμπές ανάγεται σε εποχές του 50. Σήμερα μπορείς να κάνεις την διακεκριμένη αγωνιστική φιγούρα σου, εάν έχεις αρκετό χρήμα [/quote]

Πλουσιόπαιδο bodybuilder

Σήμερα ζούμε μια εποχή όπου μπορείς να γίνεις σκληρός και νταής εάν αντέχει το πορτοφόλι σου, να έχεις μια μοναδική ευκαιρία για καριέρα εάν η οικογένεια σου πληροί τις χρηματο -οικονομικές προϋποθέσεις για να αγοράζεις ποιοτική εξελιγμένη ντόπα, πολλές διεθνείς μονάδες αυξητικής ορμόνης, πεπτίδια, ανδρογόνα, τεστοστερόνες, ινσουλίνη σε διαφορές μορφές, διουρητικά, φάρμακα αποκατάστασης κ. α

Στο παρελθόν πολλοί δυνατοί άντρες χρησιμοποιούσαν ή δεν χρησιμοποιούσαν φάρμακα και ξεχώριζαν, σήμερα αρκετά πλουσιόπαιδα που θέλουν να ξεχωρίσουν χαρτζιλικώνονται από τον πατέρα, τον θείο και κατακτούν με αρκετό ποιοτικό φαγητό το υποσυνείδητο των μυϊκών οπαδών που τους θαυμάζουν.

Φτωχόπαιδο bodybuilder

Η Θέληση για μυϊκή καριέρα στο ξεκίνημα δίνει τη ώθηση για ανάπτυξη , αργότερα η χημικοτροποποίηση με ανδρογόνα και διουρητικά σε ξεχωρίζει και αγωνιστικά. Τύποι που έχουν μεγαλώσει στη φτώχεια, όπως κάποιοι άλλοι που στο παρελθόν δούλευαν οικοδομή και μετά πήγαιναν στο  γυμναστήριο, έχουν τα εχέγγυα την μυϊκή καπατσοσύνη για ιδεατή μυϊκή διάκριση.
Εάν είναι τυχεροί και κερδίσουν το λαχείο ή βρουν κάποιον που να πιστέψει σε αυτούς και ξηλωθεί οικονομικά μπορούν να διακριθούν στην υφήλιο.

Συνήθως δεν ισχύει καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις με αποτέλεσμα να έχουν τις εξής επιλογές εάν επιθυμούν μια καριέρα με πολλές μονάδες αυξητικής ορμόνης, ινσουλίνης , πεπτιδίων, ποιοτικών ανδρογόνων και “εξευγενισμένων λευκωμάτων” όλα αυτά είναι χιλιάδες ευρώ

  • Ένταξη σε συμμορία αποφέρει κέρδος
  • Εκβιασμοί αποφέρει κέρδος
  • Συμμετοχή σε κύκλωμα αναβολικών αποφέρει κέρδος
  • Συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών αποφέρει κέρδος
  • Σωματεμπορία αποφέρει κέρδος
  • Ζιγκολό αποφέρει κέρδος

Δυστυχώς το στερεότυπο είναι πλούσιος άρα είναι και βουτυρομπεμπές ανάγεται σε εποχές του 50. Σήμερα μπορείς να κάνεις την διακεκριμένη αγωνιστική φιγούρα σου, εάν έχεις αρκετό χρήμα να δηλώσεις σκληρός τυπάς στο διαδίκτυο, και να αγριοκοιτάζεις ή να χαμογελάς.

δείτε επίσης εδώ 

Thomas O’Connor περιορίστε φαγητό
Ινσουλίνη και αυξητική ορμόνη
heath-abs-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα